Merhabalar. 2021 model eco elegance kullanıcısıyım. Aracimi çalıştırdığım esnada hareket etmeden benzinden lpg ye geçmesini bekliyorum, ne zaman lpg ışığı sabit yansa o zaman hareket ediyorum. Hareket halinde iken lpg ye geçiş aşamasında harcanan benzin ile sabit halde iken harcanan benzin miktarları fark yaratıyor mu sormak istedim. Tesekkurler.

bu sürede Arada lpg geçmesini bekleyip hareket etmiştim , aradada lpg geçmesine 15 20 sn kala falan hareket ediyordum. Bence onu pek düşünmeyin pek benzin harcamıyor. Şimdi ise 2 ayda 1 yarım depo benzini bitirip geri yarım depo alıp gazda öyle kullanıyorum. Depodaki benzin yenilensin ve belki motor sağlığına etkisi vardır diye
  bu sürede Arada lpg geçmesini bekleyip hareket etmiştim , aradada lpg geçmesine 15 20 sn kala falan hareket ediyordum. Bence onu pek düşünmeyin pek benzin harcamıyor. Şimdi ise 2 ayda 1 yarım depo benzini bitirip geri yarım depo alıp gazda öyle kullanıyorum. Depodaki benzin yenilensin ve belki motor sağlığına etkisi vardır diye