LPGli Aracımda Fazla Benzin Tüketimi
5 dakika kullansaniz bile kâr hocam, iste devirli kullanmaktan bu yuzden benzin yakmissiniz buyuk ihtimal 3500-4000 devir filan sinir koymuslardir onceden.
[MENTION=4615]memspe[/MENTION] hocam gerckten erinmeyip excele dokuyorsunuz. ben hep yazin kullandim daha 3 aylik benzin az yakiyor gibi sanki, sizinki yillik ortalama mi ben kisin sanki benzinde isyerine giderim diyom 5 km mesafe var cunku
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Tam emin olmamakla birlikte 3300 devir civarı 140 lı hızları görüyorum. 3000 devir altına dikkat ederim. Düşük devir yüksek vites yakalamak da civic ile zor gibi veya ben beceremiyorum çünki araç vtec sonrası uçup gidiyor. 4000-5000 devir ayda bir benzine alınca ortalama kaç dakika sürmek gerekir.
5 dakika kullansaniz bile kâr hocam, iste devirli kullanmaktan bu yuzden benzin yakmissiniz buyuk ihtimal 3500-4000 devir filan sinir koymuslardir onceden.
[MENTION=4615]memspe[/MENTION] hocam gerckten erinmeyip excele dokuyorsunuz. ben hep yazin kullandim daha 3 aylik benzin az yakiyor gibi sanki, sizinki yillik ortalama mi ben kisin sanki benzinde isyerine giderim diyom 5 km mesafe var cunku
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Son düzenleme: