Bu konuyla alakalı yerleri buldum. Hatta girişler serbest olacak diye bir karar çıkacakmış. Son durum nedir bilmiyorum.
Avm giriş
Fabrika çıkışlı BRC tüplü araçlarda AVM'lerde kapalı otopark a girişlerde sorun yaşayan var mı ? Güvenlik görevlileri anlıyor mu araçta tüp olup olmadığını.. sonuçta sistem görünmeyen yerden geçiyor .. teşekkürler iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.www.civictr.com
Civic LPG (fabrika çıkışlı) kapalı otaparka girebilir mi ?
Arkadaşlar honda civic bakıyorum lpgli almak istiyorum ama bu otopark işi kafamı karıştırıyor . Evimde kapalı otapark var. Avm vs de sıkça giriyorum o yüzden merak ettim .Sonucda bagaj acıldıgında tüp yok gözükmüyor ve fabrika çıkışlı LPG li olması bir ayrıcalık tanıyor mu ? Yoksa diger tüplü...www.civictr.com
LPG’li Araçlara Müjde.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, konuk olduğu Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda soruları yanıtladı, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurum, LPG'li araçların alışveriş merkezlerine, kapalı garajlara girmesi konusunda çok ciddi bir talep olduğunu belirterek, bu talebe ilişkin hem...www.civictr.com
Faaliyet ayn-ı lezzettir.