1.6 motor 125 beygir fabrikasyon lpg li aracım.
Geçtiğimiz hafta içinde turbolu, benzinli, yüksek torklu dizel, yüksek motor araçların olduğu bir konvoydaydım.
Yol inişli çıkışlı virajlı dağ yolu.
Düşük torktan torku yüksek devirde almasından, cvt şanzımanın sisteminden, lpg li ve atmosferik motor olmasından ötürü ben çoğu yerde hep dip gaz gittim. Diğer türlü ne yazık ki diğer arabalar hep arkaya atıyordu beni.
Gaza bastığınızda sizi üzmüyor gidiyor ancak yoğun performans gerektiren zamanlarda biraz yoruyor.
Ha düz yolda 220 yi gördü daha gider miydi bilmiyorum devir aralığı vardı hala.
Yol tutuş, konfor, yalıtım ve yakıt muazzam. Eminim o yolda diğer araçlar en az 50 - 60 kuruş yakarken ben hesapladım km başına 35 kuruş yakmışım.
O yüzden civic düşünmekle doğru tercih yapmışsınız ama eğer gerçekten performans istiyorsanız yakıtı da olsun sorun olmaz ( lpg ye göre km de hemen hemen iki katı fazla yakar. Yakmaz diyenler yaklaşık 200 km hep dip gaza yakın gidin bakalım
) diyorsanız 1.5 t 182 hp olanı alın geçin derim.
Bugün imkânım olsa ben öyle yapardım çünkü.
Şimdiden hayırlı olsun.
Hoşgeldiniz aramıza.
Erhan bey eleştirilerin çoğu 125 liğin performans olarak çekmediği yönünde.Bayi ile konuştuğumda 3 günde 25 araç sattık 23 ücü eco diyor.Talep neden hep Eco tarafında.Bu talep sadece yakıttan dolayımıdır?
CPH1951 cihazından
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.