FC5 yeni fiyat listesini görebilen var mı ?
Bunun nedeni şu anda mevcut Civic kasaları içerisinde FB7nin en dayanıklı ve sorunsuz olanı olarak bilinmesi.Haklı olabilirsin abi ancak FB7 kasa aracada 80-100 bin bandında fiyat çekiyor millet buda çok saçma değilmi 100 bin FB7 ye vermektense 20 binde 10 bin daha ekleyip son kasasını alır insanlar gerçekten kafam almıyor suan ki piyasayı , üc aydır arastırıyordum FB7 almak ıcın ama suan akıl almaz fıyatlar var 2012 araclar ıcın
inanarım hocam , ben uzun arastırmalarım sonucunda civic de karar kılmıstım otomatık sorunsuz fb7 temız , ama fıyatlar hergun ustune eklıyor sankı . Gercekten bızım ulkemızde bu pıyasa ne zaman duzelecek cok merak edıyorum yazık cok yazık 2012 model araclara 80-90 bın ucret . Bakalım gelecekte ne olacakHaklısın hocam FB7 Civic' lere nur yağdı benim araca 70 veren bayi şimdi 85 diyor
Merhaba;
Honda' nın geçmişte ki modellerini de göz önüne aldığımda makyajlı bir FC 5 için beklemeyi seçtim. Sizce ne zaman çıkar, neler değişebilir, fiyat nasıl olur. kısacası beklemeye değer mi? Bir de malum sitede çok fazla sıfır ayarında satılık FC5 var bunun bir sebebi ne olabilir? yorumlarınızı bekliyorum
Olabilir, ama genelde amerika makyajlı versiyonları ile Türkiye makyajlıları farklı oluyorMerhaba burda 2019 başında makyajlı model piyasaya sürüldü sanırım türkiyede de seneye piyasaya çıkabilir.
Olabilir, ama genelde amerika makyajlı versiyonları ile Türkiye makyajlıları farklı oluyor