Arkadaşlar bir sorum olacak 2019 civic kullanıcısıyım aracım otomatik otomatik araçlarda vites kaçbin devirde atmalı sizce benim 3000 3500 bazen 4000 devirde atıyor bu normal mi yada normali nedir
MAR-LX2 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Merhaba, araç dizel ise yol durumuna ve kullanımınıza göre vites atıyor bildiğim kadarıyla, tork konvertörlü modern bir şanzıman markası zdf . Ancak benzinli otomatik modeller de kullanılan şanzımanın modeli cvt dir. Bu şanzımanda vites yoktur ve değişken oranlıdır. Gaza basışınıza ve motorun yük altında kalma durumuna göre uygun devirde motorun devrini sabit tutan bir yapısı vardır.
Slm 1 hafta önce bende aldım size sorum 4 cam indirip kaldırdıktan sonra ıslak kalıyormuHerkese selam arkadaşlar. Makyajlı kasa aracımı yaklaşık 2 aydın kullanıyorum soru görüş ve önerilerinizi bekliyorum, İyi forumlarEkli dosyayı görüntüle 255501
Ekli dosyayı görüntüle 255503Ekli dosyayı görüntüle 255504Ekli dosyayı görüntüle 255505Ekli dosyayı görüntüle 255506
Ekli dosyayı görüntüle 255506
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Sürekli islak camlar indirip kaldırınca yıkatmasamda aynı sizde bir deneyin camları indirip kaldırın bakalım sizde olacakmısanırım araç yıkamayı kast ediyorsunuz. evet ıslak kalıyor maalesef..
SM-A605F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ekli dosyayı görüntüle 255777
Sürekli islak camlar indirip kaldırınca yıkatmasamda aynı sizde bir deneyin camları indirip kaldırın bakalım sizde olacakmı