Araç içindeki dokunmatik muştşmedya ve hayalet ekranların kaplanmasının iyi olacağı düşüncesi ile yola çıktım.
Yaptığım araştırmalarda Multimedya için Çin de bile henüz makyajlı kasada eklenen yarasa tip ekran koruyucunun olmadğını gördüm.
Bu ekran için güzel olan Türk firması AEL grup olduğunu gördüm .
urun.n11.com
Yaşanan problemleri gözden geçirdim ve firmayı aradım.
Firmaya bu ekran korumayı basarlarken diktörtgen olarak imal edildiği ve yarasa kulak bölümlerinin koruma dışında kaldığını ve diktörtgen olarak yapılan korumanın da kenarlardan küçük kaldığını ilettim.
Yeniden yapmaları durumunda alacağımı belirttim.
Hayalet ekran için ise firma çalışma yaptıklarını belirttiler.
Hayalet ekran için üreten var mı diye bakınca karşıma aliexpress den çinli çıkıverdi. Yorumlarını inceledim ve bu ekran için yapılan koruma filminin de ufak olduğu anlaşıldı. Yani tam kaplamıyor.
Sonuç olarak bu iki ürünü gerçekten yapabilen varsa hem kendi kazanır hem ülkenin dövizi çinlilere gitmez.
Varsa yapacak babayiğit bekliyoruz efendim.
Yaptığım araştırmalarda Multimedya için Çin de bile henüz makyajlı kasada eklenen yarasa tip ekran koruyucunun olmadğını gördüm.
Bu ekran için güzel olan Türk firması AEL grup olduğunu gördüm .

Honda Civic Makyajlı Kasa Fc5 Navigasyon Temperli Ekran Koruyucu Koruyucu Film Fiyatları ve Özellikleri
Honda Civic Makyajlı Kasa Fc5 Navigasyon Temperli Ekran Koruyucu Koruyucu Film en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Yaşanan problemleri gözden geçirdim ve firmayı aradım.
Firmaya bu ekran korumayı basarlarken diktörtgen olarak imal edildiği ve yarasa kulak bölümlerinin koruma dışında kaldığını ve diktörtgen olarak yapılan korumanın da kenarlardan küçük kaldığını ilettim.
Yeniden yapmaları durumunda alacağımı belirttim.
Hayalet ekran için ise firma çalışma yaptıklarını belirttiler.
Hayalet ekran için üreten var mı diye bakınca karşıma aliexpress den çinli çıkıverdi. Yorumlarını inceledim ve bu ekran için yapılan koruma filminin de ufak olduğu anlaşıldı. Yani tam kaplamıyor.
Sonuç olarak bu iki ürünü gerçekten yapabilen varsa hem kendi kazanır hem ülkenin dövizi çinlilere gitmez.
Varsa yapacak babayiğit bekliyoruz efendim.