bizde yanlış olmaz 

Arkadasim 2012 lerin fiyati 58000 e dayanmisken siz cok guzel fiyata almisiniz makyajli kasayi
Bu birazda insanlarin kendi kendine arabalirini sisirmesi gecen gun holda izmit haldizda koskocaman reklam vardi bayi onunde premium lpg siz manual diye 59.000 tl makyajli kasa civic mi civic? Ben sahsen ikinci el civic alacaksam 1-2 yasinda arabadan 7-8 bin lira dusuk fiyata alamiyacaksam gider sifir alirim..arabanin sifir 70bin adam 20bin kmde 69bin yazmis bu nasil is diye sormazlarmi adama ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynen katiLiyorum Utanmasalar bayiden fazla para bile isteyecekler . hayir adama olmasi gerekeb fiyati soyledigimizde hiz satmam daha iyi diyor yani ilginc geliyor bana bilmiyorum agustos gelsinde bakacam artik 2012 temiz istedigim fiyata buldum buldum yoksa gider 1.6 astra hb. Alirim hondacilarin kahrini cekmem sonucta astradan daha iyi araba degil
Aynen katiLiyorum Utanmasalar bayiden fazla para bile isteyecekler . hayir adama olmasi gerekeb fiyati soyledigimizde hiz satmam daha iyi diyor yani ilginc geliyor bana bilmiyorum agustos gelsinde bakacam artik 2012 temiz istedigim fiyata buldum buldum yoksa gider 1.6 astra hb. Alirim hondacilarin kahrini cekmem sonucta astradan daha iyi araba degil