Civic FC5 MAKYAJLI KASA ( HAREKET HALİNDE VİDEO İZLEME)

Hsyn42

0
Aracınız
Arkadaşlar merhaba
2021 model Eco Elegance Makyajlı kasa civic sahibiyim. Aracın hareket halinde iken USB'den video izlemesini yapmak istiyorum. Bir çok honda hack progamı veya yazılım ile yapan kişileri araştırdım.Ama ben ne youtube ne netflix diğer uygulamları kullanma niyetinde değilim.Sadece uzun yolda çocuklar için Usbden film izlemeleri için yapmak istiyorum.Anlayacağınız yazılıma para verip hem yarın bir gün multimedyada donma sorunu yaşamak istemiyorum.Sonuçta android 4 sahib bir cihaz fazla birşey beklememek gerekli bence.
Sİzlere sorum ise youubede bir çok video izledim el freni kablo kesimi ve şaseye bağlanması ile alakalı lakin geneli makyajsız kasaların medyaları . Makyajlı kasalarda kesilecek kablo ile ilgili bilgisi olan var mı? yardım edebilecek olan.

Ad Soyad
asdemirtas
Aracınız
Civic FC5 2021
Hocam aynı dertten ben de hareket halinde video oynatma arayışındayım, sırf çocuklar için. 2021 FC5 Eco Elegance var bende de.
Kablo kesme-biçme ve hack işine karşıyım. Kendi yazılımından yetkili ayar menüleri ile bu sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum. Yabancı videolardan birkaç yöntem gördüm ama henüz denemedim. Eğer başarırsam paylaşırım sizlerle de.

Varsa farklı basit bir fikir, onu da uygulayabiliriz.

Hsyn42

0
Aracınız
Kablo kesmede sıkıntı yok ya .sorun etme bence. İzlediğim videoları paylaşırsan bende fikir yürütebilirim .Yazılım işi çok sıkıntı. Android 4 yazılımı bir cihaza YouTube netflix felan imkansiZ bence

Ad Soyad
asdemirtas
Aracınız
Civic FC5 2021
Kablo kesmede sıkıntı yok ya .sorun etme bence. İzlediğim videoları paylaşırsan bende fikir yürütebilirim .Yazılım işi çok sıkıntı. Android 4 yazılımı bir cihaza YouTube netflix felan imkansiZ bence
Dün izlediğim birkaç videoda servis menüsüne girip oradan bir ayarı kapatıyorlar, sonrasında hareket halinde video izleyebiliyorlar. Aynı menüye ben de girdim ama o yaptıkları ayar yok, tekrar araştıracağım. Ayrıca multimedyaya netflix ve youtube yüklenen çok video gördüm.

Ad Soyad
Özkan demir
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
Dün izlediğim birkaç videoda servis menüsüne girip oradan bir ayarı kapatıyorlar, sonrasında hareket halinde video izleyebiliyorlar. Aynı menüye ben de girdim ama o yaptıkları ayar yok, tekrar araştıracağım. Ayrıca multimedyaya netflix ve youtube yüklenen çok video gördüm.
Netflix youtube gibi uygulamalari xiaomi stick alip hdmi girisinden baglayinca rahatlikla kontrol edebilirsiniz ekran üzerinde , multimedya’ya hack yapip gizli ozellik adi altijda biseyler yapiyorlar lakin bu cihazin ram ve işlemcisi bunu destekler boyutta mi bilemiyorum

Ad Soyad
asdemirtas
Aracınız
Civic FC5 2021
Netflix youtube gibi uygulamalari xiaomi stick alip hdmi girisinden baglayinca rahatlikla kontrol edebilirsiniz ekran üzerinde , multimedya’ya hack yapip gizli ozellik adi altijda biseyler yapiyorlar lakin bu cihazin ram ve işlemcisi bunu destekler boyutta mi bilemiyorum
Benim amacım usb den video klip ve film oynatabilmek, izlediğim youtube videolarındaki ayar menüleri ile bizim araçtakiler biraz farklı gibi görünüyor.

Hsyn42

0
Aracınız
Bence desteklemiyor .ama yapan kişiler içinde bir kazanç kapısı olduğu için.hic kimse sıkıntı olur demiyor.

Geri