Mannol Motor Yağı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan webtiger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Arkadaşlar dün 60 bin bakıma girdim.Bu sefer honda da çalışmış eğitimlerine katılmış bütün sertifikaları toplamış ustaya goturdum.Araca 0w20 yağ olarak Mannol kullanıyoruz dedi.Bende sen memnunsan koyalım dedim.Yalniz yağı arastirdim adam gibi bir bilgi bulamadım.Siz bu yağı biliyor musunuz ?

honda oem olarak zaten mannol kullaniyor diye biliyorum ama daha bilgili arkadaslarin goruslerinide alalim.

Mannol, sahte yağların dolaşımda olduğu ülkemiz için iyi bir marka. Avrupa’da da çok yaygın değil ancak “Güvenilir”. Kaliteli ve uygun fiyata sahip. Bir çok üretici için iyi kalitede yağ üretmekte. Güvenle kullanılabilir.

Honda’nın oem yağını üreten firma mannol değil. Idemitsu diye söylenti var ancak kesin bir bilgi değil.

Mannol, sahte yağların dolaşımda olduğu ülkemiz için iyi bir marka. Avrupa’da da çok yaygın değil ancak “Güvenilir”. Kaliteli ve uygun fiyata sahip. Bir çok üretici için iyi kalitede yağ üretmekte. Güvenle kullanılabilir.

Honda’nın oem yağını üreten firma mannol değil. Idemitsu diye söylenti var ancak kesin bir bilgi değil.
peki ismail hocam siz tercih yapsaniz motul 0w20 eco lite mi tercih edersiniz yoksa mannol 0w20 mi hangisi daha kaliteli sizce seciminiz hangisi olur

SM-J720F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

piyasada bu sekilde ürünleri var ancak bilemiyorum Screenshot_20200725_235358.jpg

peki ismail hocam siz tercih yapsaniz motul 0w20 eco lite mi tercih edersiniz yoksa mannol 0w20 mi hangisi daha kaliteli sizce seciminiz hangisi olur

İkisi de iyi. Fazla bir fark yok. Benim tercihim eco lite olurdu viskozite endeksinin biraz daha yüksek oluşundan ötürü. Fiyat olarak mannol yükselmiş epey. Ben 2019 kasım ayında bu yağı 150ye alabiliyordum. Fiyat konusunda da motul önde...

verdigin bilgilerden dolayi cok tsk ederim ismail hocam ozaman eco lite devam
İkisi de iyi. Fazla bir fark yok. Benim tercihim eco lite olurdu viskozite endeksinin biraz daha yüksek oluşundan ötürü. Fiyat olarak mannol yükselmiş epey. Ben 2019 kasım ayında bu yağı 150ye alabiliyordum. Fiyat konusunda da motul önde...

ismail hocam bugun isyerime mannolun pazarlamacilari geldi turkiye distribütörülermis bende yalakamisken baya soru sordum yag nasil felan diye tabi sattigi mali bayagi met etti fiyatini soyledim pahali dedim dediki bana sana numarami vereyim ara beni ben sana 80 90 tlye yollarim dedi bende kararsiz kaldim motulla arasinda kaldim sanziman yaglarida varmis acaba sanziman yagi bize uygun olani hangisi acaba hondanin kendi yaginin yerini tutabilirmi eger onun ayarindaysa uygun fiyata bunlari almak daha mantikli fikriniz nedir aracim.fb7

Geri