en fullu kör nokta ön çarpışma önleme sistemi Şerit takip 1.5 turbo 182 HB gücünde vs.vs. 17 inç Cant aklıma gelenler.çok teşekkürler Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah.
en fullu kör nokta ön çarpışma önleme sistemi Şerit takip 1.5 turbo 182 HB gücünde vs.vs. 17 inç Cant aklıma gelenler.çok teşekkürler Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah.
Ben aracı ÖTV Muafiyet indirimli olarak 2 ay önce aldım o zaman'ki fiyat için tabii'ki full aksesuar full donanımlı 198.000 tl ye mal oldu gerçek fiyatı 352.000 ama şimdi nedir bilmiyorum?.Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kaza bela vermesin. Kaça mal oldu hocam mahsuru yoksa paylaşabilir misin?
Antalya’dan bi arkadaş Haziran sonunda 204 bine, başka bi arkadaş Eylül başında 218 bine aldi. Bu yüzden öğrenmek istedim.Ben aracı ÖTV Muafiyet indirimli olarak 2 ay önce aldım o zaman'ki fiyat için tabii'ki full aksesuar full donanımlı 198.000 tl ye mal oldu gerçek fiyatı 352.000 ama şimdi nedir bilmiyorum?.
Amin Cümlemize@yusuf ergün Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
RMX2170 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Antalya’dan bi arkadaş Haziran sonunda 204 bine, başka bi arkadaş Eylül başında 218 bine aldi. Bu yüzden öğrenmek istedim.