Gayet iyi anladım. Dsg de hersey olagan ne zaman ariza isigi yakacak diye bekliyorsun. VW CC yi aldim 2 hafta sonra kavrama degistim. Bana kronik dediler. Eyvallah. 1 yil gecti 2.piston kol cikardi arac 160 hp ve 1.4 tsi bir motora sahip fazla yuklenmeye gelmiyomus bu olayda kronikmis. Eyvallah Eyvallah da.... Ben neye para veriyom aracta sanzumam ve motor kronik sikintiliysa. Yani benim bildigim trim sesi olur vites topuzunuj derisinin deforme olmasi olur efendime soyleyim cam acmalarda vs biseyde ayarsizlik zedelenme bunlardir yani kronik sorun sayilabilecek. Yani bir iki ugrasirsin gecer. Yanlissam yanlissiniz diyin arkadaslar
SM-G955F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Çok haklısın üstad , net bir şekilde diyorsun ki motor ve şanzıman bir arabayı araba yapan en hayati parçalardır bunlarda kronik hata olamaz . Yüzdeyüz haklısın ama insanlardaki bu VW saplantısını nasıl açıklayacağız . Maalesef tüm dünyada otomotiv medyası bir takım yerlere mideden bağlı olduğu için hiç birşey yazılmıyor ve söylenmiyor , emisyon skandalı bile kapatıldı gitti .Ben üç buçuk sene Alfa Romeo nun TCT şanzımanını en ufak bir sorun yaşamadan kullandım , performans ve konfor olarak DSG yi aratmaz ama kimsede bunu bilmez . Bu arada şunu da ilave edeyim bu benim şanslı olduğum için değil , Alfisti forumunda ya da başka sitelerde TCT den şikayet eden yoktur , DSG ise malum...
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.