- Ad Soyad
- Emirbey26
- Aracınız
- Civic FB7 2015
Dediginiz gercekten süper bir sistem. Yapabilseydim çok daha guzel olabilirdi. Eski sis farlarım uydurma bir şekilde monte edilmişti bunlar simdilik yeterli hocam. gerçekten uğraş isteyen şeyler aynısından bende istiyorum deseniz inanın 2.yi yapamam. Bizimki bu halıyı dokuyan kör oldu misali... tamponda birkaç işlem kaldı onlarıda tamamladıktan sonra kırık tamiri ve boyaya vereceğim araç üzerinde fotoğraf çektiğimde paylaşırım.Selamlar. Hocam tasarım olarak güzel bir tasarımı var. Düşünce olarak da güzel. Bu anlatılan gündüz farıyken beyaz, sinyal verildiğinde turuncu rengi aktifleştiren modüller var. Far tasarımcılarının farın içini açmadan, dıştan entegre edebildiği bir sistem. Aliexpress'te olması lazım. Eğer o modülü alıp, şekillendirebilirseniz bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Kayar sinyal de mevcut onda. O modülü alıp şekillendirmeye çalıştığınızı varsayalım, akış yönü sadece büyük beyaz pleksiden değil, tüm hepsini kapsayabilir. Sağ alttan sol üstteki göze doğru. Yani karşıdan baktığınızda atıyorum tamponun solunda, sağa sinyal verince en alttan turuncu katmanları yukarıya doğru turuncu akıyor, turuncu akışın bittiği yerde beyaz devreye giriyor gibi.