Arkadaşlar 2013 fb7 civic yeni aldım. Motevo multimedya var. Ancak navigasyon çalışmıyor. GPRS kartı yok uyarısı çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kart yuvasında . Kart bozulmuş olabileceğini düşünüyorum. Kartı başka bir karta kopyaladım ancak herhangi bir uyarı vermiyor fakat navigasyon çalışmıyor. Kartta bazı dosyaların silinmiş olabileceğini düşünüyorumSD kart yuvasında harita için sd kart var mı?
SD kart yuvasında harita için sd kart var mı?
Kart yuvasında . Kart bozulmuş olabileceğini düşünüyorum. Kartı başka bir karta kopyaladım ancak herhangi bir uyarı vermiyor fakat navigasyon çalışmıyor. Kartta bazı dosyaların silinmiş olabileceğini düşünüyorum
TeşekkürlerDediğiniz gibi dosyalar eksik olabilir, yada kart yuvası bozulmuş olabilir.
Anlamak için linkteki konuda yer alan haritayı sd karta kopyalayın, konu içerisinde anlatıldığı şekilde harita yolunu tekrar tanımlayın.
Bu işlemleri yaparken cihaz harita yolu için sd kartı görmüyor ise kart yuvası bozulmuş olabilir.
İşi sağlama almak için kartın içindeki mevcut haritanın mutlaka yedeğini alın.
Civic FB7 - iGo Primo 2.4 CivicTR Edition (En Güncel Haritayla Birlikte)
iGo'nun en son çıkardığı Primo 2.4 yazılımıdır. İçinde Başarsoft'un en güncel harita ve poi dosyaları yer almaktadır. (Not: Başarsoft harita veritabanını her yılın 3 ,7 ve 10. aylarında günceller.Yani marta kadar en güncel harita bilgisi 28 / 10 / 2014 tarihindeki haritadır.) Wince işletim...www.civictr.com
Hocam paylaşımınız için çok teşekkürler. Navigasyonla ilgili olumlu ve olumsuz yorumlarınızı da alırsak satın almayı düşünen arkadaşlara çok yardımcı olur..
Arkadaşlar selamlar,
Aracımda Motevoya ait don't panic gps kartı ve içinde de Türkiye haritaları yüklüydü. Haritada yeni yolların olmadığını fark ettim ve motevo müş. hizmetlerini arayarak haritaları nasıl güncelleyebileceğimi sordum ve sağ olsunlar yardımcı oldular.
Ben de sizlerle paylaşmak istedim aynı gps kartını kullanan arkadaşlara belki yardımcı olur.
Linkteki word dosyası her şeyi çok net ve tane tane açıklıyor. Kolay gelsin
http://www.infotech.com.tr/download/infonav/DontpanicYazilimGuncellemeKilavuzu.docx