P0171 arıza kodu fakir karışımdan kaynanlanan bir durum. Bu arıza kodunu da oksijen sensörü(lambda sensörü) yakar.Anlık olarak bu arızayı yakabiliyor. Ama bi yakıp bi söndürüyorsa sensörünüz de arızalı olabilir. İyi bir lpg ustası ayar yapmalı, aracı bilgisayara bağlayıp deviri 3binde sabit tutun deyip te otomatik ayar yapan ustalardan bahsetmiyorum. Aracı bilgisayara bağlayıp sizin yanınıza oturup yolda giderken ayar yaptırmanız gerekli. Ben en son ayarlattığımda 35 km gittim 35 km geldim toplam 70 km de ekonomi odaklı da kullandım,ani hızlanma,ani yavaşlayıp tekrar ani hızlanma, vites d konumda son hız ve vites s konumda son hız olacak şekilde yaptık. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama tüm bunları Manisada Ays mühendislik mesut hoca yaptı sağolsun.izmirde de güzel ustalar var Yusuf Koparan meşhur olanlardan biridir. İstanbulda 5 defa ayar yaptırdım her defasında 40-50 tl verdim,her defasında bir öncekinden daha kötü yaptılar. Büyük konuşmayım ama mecbur kalmadıkça istanbulda aracımı kimseye kurcalatmıyorum .
iPhone cihazından
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.