Civic FD6 Motor ışığı yanıp sönüyor araba gaz yemiyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Concar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Harun özel
Aracınız
Civic FD6 2008
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum

Aracım 2008 fd6 uzun bir süredir bu sorun var buji değiştirdim bobin değiştirdim bir türlü bu sorunu gideremedim başına gelen ve çözüm bulabilen varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum

Ad Soyad
Y.Koyu
Aracınız
Civic aracım yok
Değiştirilen buji ve bobinlerde bir sıkıntı olmadığını varsayarak, sorunun bobin soketi & bağlantı kablosu veya subap ayarı kaynaklı olduğunu düşünülebilir.

Ariza kodları tam olarak ne?

Ad Soyad
Emre ALPAKAN
Aracınız
Civic FE1 2021
Ayni sorunu bende yaşadım arac kendini korumaya aldigi icin bu uyari ışığını yakıp söndürüyor. Hatta benim aracım lpg de istop ediyor benzinde de korumaya aldığı için 80 i geçmiyordu. Lpg ci de enjektorler ve regülatör değişti sonrasinda da buji ve bobinleri değiştirdim sorun gecti bu sefer de ısınan kadar rolanti dalgalanması başladı. Sorun en son subaplarda hafif yanik olmus olabilir açarsak masraf artar bence böyle bin dedi ustam. Velhasili takmış olduğunuz bobinleri emsal bir araçla değiştirip bakabilmek şansınız olursa sizin için iyi olur.(bu benim onerim sadece forumda bu konuyu daha iyi bilenler mutlaka vardir)

Ad Soyad
Emre ALPAKAN
Aracınız
Civic FE1 2021
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum

Aracım 2008 fd6 uzun bir süredir bu sorun var buji değiştirdim bobin değiştirdim bir türlü bu sorunu gideremedim başına gelen ve çözüm bulabilen varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum
Ayrica lpg varsa lpg enjektorlerini olcgurmenizi tavsiye ederim

Geri