Civic FK7 Motordan Gelen değişik bir ses ?

Ad Soyad
CemOğuzalp
Aracınız
Civic FK7 HB 2020
Merhabalar ,

Aranıza yeni katıldım. Faydalı bilgileriniz için herkese teşekkür ederim.

2020 Model FK7 civic aldım. Henüz 85binde ve bakımları aksatılmadan yapılmış. Fakat motordan çok farklı bir ses geliyor , Sanki bir metal parça biryere temans ediyor gibi veya dönen bir aksam ( gergi - rulman vs )'da bir balanssızlık var gibi. Daha önce bu sesi duyan veya yorumlayacak biri var ise çok memnun olurum.

Video olduğu için link halinde paylaştım ;

https://files.fm/f/7fhzhtpdgy

Aracı almadan önce , İstanbul anadolu yakasında hepinizin bildiği özel honda servisine götürdüm. Bu ingiliz serilerinde ki üretim hatası olduğunu ve hiçbir problem teşkil etmeyeceğini söylediler. Kendilerini bilirim , sözlerine de güvenirim fakat kafama aşırı takılmış durumda.

Yorumlarınızı merak ediyorum , şimdiden teşekkür ederim.

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
enjektör sesi haricinde videoda ben bi lak lak lak sesi duyuroum eger bahsettiğiniz oyna muhtemelen geri rulman sesi.

Ad Soyad
CemOğuzalp
Aracınız
Civic FK7 HB 2020
enjektör sesi haricinde videoda ben bi lak lak lak sesi duyuroum eger bahsettiğiniz oyna muhtemelen geri rulman sesi.
Cevabınız için teşekkür ederim.

Evet doğal sesi haricindeki arkadan gelen o anlamsız ses. Gergi rulmanı değişimi , büyük bir tamirat gerektirir mi sizce ?

Aracınız
Civic FC5 2020
Merhabalar ,

Aranıza yeni katıldım. Faydalı bilgileriniz için herkese teşekkür ederim.

2020 Model FK7 civic aldım. Henüz 85binde ve bakımları aksatılmadan yapılmış. Fakat motordan çok farklı bir ses geliyor , Sanki bir metal parça biryere temans ediyor gibi veya dönen bir aksam ( gergi - rulman vs )'da bir balanssızlık var gibi. Daha önce bu sesi duyan veya yorumlayacak biri var ise çok memnun olurum.

Video olduğu için link halinde paylaştım ;

https://files.fm/f/7fhzhtpdgy

Aracı almadan önce , İstanbul anadolu yakasında hepinizin bildiği özel honda servisine götürdüm. Bu ingiliz serilerinde ki üretim hatası olduğunu ve hiçbir problem teşkil etmeyeceğini söylediler. Kendilerini bilirim , sözlerine de güvenirim fakat kafama aşırı takılmış durumda.

Yorumlarınızı merak ediyorum , şimdiden teşekkür ederim.
aracınızın 6 yıl garantisi mevcut servise götürerek nokta atısı çözüm bulabilirsiniz.

Ad Soyad
CemOğuzalp
Aracınız
Civic FK7 HB 2020
aracınızın 6 yıl garantisi mevcut servise götürerek nokta atısı çözüm bulabilirsiniz.
Merhabalar ,

Sanırım 1 veya 2 kere özel serviste yapılmış. Bu sebeple garanti devre dışı. Honda servisi aradım , 5000tl sadece keşif dediler. Belki daha önce tecrübe etmiş biri yardımcı olabilir diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim.

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
güncel fiyatı bilmiyorum ama orjinal alırsanız muhtemelen 7-8 bandında vardır gergi rulmanı .. öncesinde tam olarak emin olup ona göre orjinal veya varsa muadil parça ile değişime gidilir

Geri