Merhaba. Ben n11'den 3.300 TL'ye aldım. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Carplay sorunsuz çalışıyor.Değerli forum üyeleri fb7 ile uyumlu carplay sorunsuz çalışan güncel bir cihaz önerisi alabilir miyim, Ankara için firma/dükkan da önerebilirseniz sevinirim. Teşekkürler
Bende de bu cihazdan var markası belki farklı olabilir zaten çinde marka basıp gönderiyorlar hepsi aynı. 1.5 yıldır kullanıyorum android auto apple car play uygulamaları sorunsuz çalışıyor tavsiye ederim. Cihazı wifi ya bağlayıp youtube vs. De kullanabiliyorsunuz.Merhaba. Ben n11'den 3.300 TL'ye aldım. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Carplay sorunsuz çalışıyor.
Oskodi Honda Civic Fb7 Android Carplay Multimedya 2012-2015 2gb Ram + 32gb Hafıza 4.750 TL yerine 3.527,35 TL
Oskodi Honda Civic Fb7 Android Carplay Multimedya 2012-2015 2gb Ram + 32gb Hafıza Fiyatları ve Özellikleri
Oskodi Honda Civic Fb7 Android Carplay Multimedya 2012-2015 2gb Ram + 32gb Hafıza en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ekli dosyayı görüntüle 272800
Evet hepsi çin malı. Hepsinde aynı menü ve özellik. Daha önce de fd6 ve FC5 aracımda kullandım. Şuanda da fb7 de kullanıyorum. Memnunum. En uygun nerede bulduysam ordan aldım. Sorun yaşamadımBende de bu cihazdan var markası belki farklı olabilir zaten çinde marka basıp gönderiyorlar hepsi aynı. 1.5 yıldır kullanıyorum android auto apple car play uygulamaları sorunsuz çalışıyor tavsiye ederim. Cihazı wifi ya bağlayıp youtube vs. De kullanabiliyorsunuz.