Multimedya Önerisi

Ad Soyad
Umut Berik
Aracınız
Civic FC5 2019
Merhabalar, civic fc5 2019 aracımda takılı orjinal multimedya ekranı kırıldı ve dokunmatık paneli 1 aydır bulamadım. Artık multimedya bakıyorum araçlarınızda kullandığınız donma kasma yapmayan güzel multimedya önerir misiniz.

Ad Soyad
Mehmet Çağrı
Aracınız
Civic FC5 2020
Merhaba, aracınız makyajlı kasa ise klima kontrolü ve lastik başınç uyarı sistemini kalibre edebilen bir cihaz almanız gerekecek, aksi halde lastik basınç uyarısını sıfırlayamayabilirsiniz.

Ad Soyad
Erhan
Aracınız
Civic FC5 2019
Merhabalar, civic fc5 2019 aracımda takılı orjinal multimedya ekranı kırıldı ve dokunmatık paneli 1 aydır bulamadım. Artık multimedya bakıyorum araçlarınızda kullandığınız donma kasma yapmayan güzel multimedya önerir misiniz.
Sizin için sarı sitede birkaç tane buldum, belki işinize yarar. Ayrıca Modvi Elektronik'te orijinal teypler oluyor, oraya da sorabilirsiniz. Zira Çin malı teypler beyine bile problem çıkarabiliyormuş. İlla başka teyp almak isterseniz, servisin önerdiği bir teyp varsa ona bakmanızı öneririm.

Ad Soyad
Umut Berik
Aracınız
Civic FC5 2019
Merhaba, aracınız makyajlı kasa ise klima kontrolü ve lastik başınç uyarı sistemini kalibre edebilen bir cihaz almanız gerekecek, aksi halde lastik basınç uyarısını sıfırlayamayabilirsin
teşekkürler hocam, evet makyajlı kasa ve lastık basınc ikazı sürekli yanıyor sıfırlıyorum arada gidiyor sonra geri geliyor, teyp sökülüp takılmıştı bu yüzden mi acaba

Son düzenleme:
Ad Soyad
Umut Berik
Aracınız
Civic FC5 2019
Sizin için sarı sitede birkaç tane buldum, belki işinize yarar. Ayrıca Modvi Elektronik'te orijinal teypler oluyor, oraya da sorabilirsiniz. Zira Çin malı teypler beyine bile problem çıkarabiliyormuş. İlla başka teyp almak isterseniz, servisin önerdiği bir teyp varsa ona bakmanızı öneririm.
merhabalar, orjinal teyp ilanlarına baktım konuştum ve 20 ile 25 bin arası fiyat çekiyolar hocam onun yerine başka teyp bakıyorum bu yuzden. birde modviyi duydum internetten cıkan numarayı arıyorum sürekli meşgul bi türlü ulasamadım

Aracınız
Civic FD6 2011
Ben sizin yerinizde olsam 12 inçlik bir tablet alırım ucuz yollu ön ekranında ki dokunmatik kısmı çıkarttırıp lazerde orjinaline göre işletip taktırırdım

Ad Soyad
Ali Ahmetoğlu
Aracınız
Civic FC5 2021
S.a ben de kablosuz andoroid car video vs için multimedyayı değiştireceğim 2021 spor gold paket araç acaba uyumlu hangi multimedya var newfron yada comwegen gördüm ama uyumlumu ayrıntılı bilen varmı

Ad Soyad
Mehmet Çağrı
Aracınız
Civic FC5 2020
Maalesef benim bildiğim yok hocam, bahsettiğim konuyu teyit ederek bakmak gerekecek

Geri