Civic FC5 Multimedya sistemi önerisi?

Ad Soyad
yiğit alp yaşin
Aracınız
Civic FC5 2018
Arkadaşlar selam 2018 model Honda Civic 1.6'i dtec modeline sahibim FC8 kasa oluyor sanırım. Bu modele uygun Android ve Apple Car Play için uygun tablet mi veya multimedia sistemi mi deniyor bu konulara hakim değilim önerebileceğiniz ürünleri linkleyebilir misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
aracınızdaki orjinal teyp den aynı zamanda klima kontrol lastik basıncı ve artacla ilgili bazı ayarlar ulaşıyorsunuz. harici takacagız bir cihazda bunların coguna ulaşmak sorun olacak o yuzden orjinali kullanmaya devam edin.

Ad Soyad
yiğit alp yaşin
Aracınız
Civic FC5 2018
6 buçuk senedir arabayı kullanıyorum bunların hiçbirine bakmadım. zaten lastik basıncı direksiyonun orda ki ekrandan da uyarı veriyor veya sıfırlanabiliyor. Aracıma daha uzun süre binmeyi düşünüyorum bu sebeple bir kaç değişiklik yapmak istiyorum bunlardan biride multimedya. Büyük kolaylık sağlıyor çünkü bu sebeple sormuştum.

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
10 inçli eleganslara takılan multimediar var gayet kullanıslı ve hızlı. onlardan takabilirsiniz işinizi fazlasıyla görür

Ad Soyad
FERHAT GÖKŞEN
Aracınız
Civic FC5 2017
Arkadaşlar selam 2018 model Honda Civic 1.6'i dtec modeline sahibim FC8 kasa oluyor sanırım. Bu modele uygun Android ve Apple Car Play için uygun tablet mi veya multimedia sistemi mi deniyor bu konulara hakim değilim önerebileceğiniz ürünleri linkleyebilir misiniz?
Orijinal çıkma var elimde

Ad Soyad
yiğit alp yaşin
Aracınız
Civic FC5 2018
10 inçli eleganslara takılan multimediar var gayet kullanıslı ve hızlı. onlardan takabilirsiniz işinizi fazlasıyla görür
Evet bunların içinde de en önemlisi ram'in yüksek olmasıymış sanırım 8 gb ram'li dediğiniz boyutlarda olan ekranlara bakmayı planlıyorum bende.

Geri