Tşkler biraz daha kurcalamam lazım galibaSizinki farklı ama ayarları nı kurcalayarak bulabilirsiniz sanıyorum.ben öyle yaptım.pal diye bir ayarı var o olacak.
FB7 HONDA
Dün mesajlaştıktan sonra sıfırlayıp tekrar arama yaptım .fark ettim ki 5 ila 10 dakika arasında arama yapıyor . böyle bir deneyin derim.bırakın bütün tanıdıgı kanalları arasınTşkler biraz daha kurcalamam lazım galiba
Tşkler dediğiniz gibi olabilir, hiç bir kanal net değil zatenMarka Newfron gibi görünüyor.
Servisin anlaştığı bir marka olabilir ama Honda'ya genel bir ürün değil. Servis'den yada bulabilirseniz Newfron'un servisinden destek alabilirsiniz.![]()
HONDA CİVİC FB7 MULTİMEDYA 8 İNC WİNDOWS NAVİGASYON (2012-2016) En Uygun Fiyatlarla | FK Tuning Shop - Oto Aksesuar - Tuning
HONDA CİVİC FB7 MULTİMEDYA 8 İNC WİNDOWS NAVİGASYON (2012-2016) En Uygun Fiyatlarla | FK Tuning Shop - Oto Aksesuar - Tuning | En uygun ve güvenilir oto aksesuar modifiye tuning yedek parça ürünleriwww.fktuningshop.com
Bu arada televizyonlarda iyi kalitede çekmediği zaman sesi kesme özelliği vardır. Gürültüyü yansıtmamak için. Belkide böyle bir olaya denk geldiniz. Ekranda görüntü net olduğu zaman da ses gelmiyorsa o zaman problem bence.
Ya ben onu bir iki defa denedim hocam sonuç değişmedi ?Dün mesajlaştıktan sonra sıfırlayıp tekrar arama yaptım .fark ettim ki 5 ila 10 dakika arasında arama yapıyor . böyle bir deneyin derim.bırakın bütün tanıdıgı kanalları arasın
FB7 HONDA
Bu arada kullanma kılavuzunu buldum markası AUDIO ama TV ile ilgili detaylı açıklama yok
Yok malesef çözebilecek bi durum görünmüyor