Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[quote author=oguzhandinc link=topic=324.msg6916#msg6916 date=1403274370]
Son Durum :driver:
[/quote]hocam hayirli olsun cok guzel..
yanlız jant boyu konfor ve yakitta ne kaybiniz oldu..
[quote author=avansis link=topic=324.msg6927#msg6927 date=1403276239]
hocam hayirli olsun cok guzel..
yanlız jant boyu konfor ve yakitta ne kaybiniz oldu..
Yaşasın tapatalk!
[/quote]
Tşk ederim ..
Ya bana öyle geliyo ya da gerçekten de öyle bu jantlarda sanki daha bi konforlu oldu araba yani ben öyle düşünüyorum. İçeri ses alma falan olayı daha da bi azaldı. Yakıt olarak da kayıp yok denilecek kadar az yani. Jantın ebatı 18 ama bizim orjinal jant lastikle yanyana getirdiğimde yükseklik olarak orjinal jantlar daha yüksek. Bu jantların ise lastik yanağı çok ince 35 onun için orjinal jant lastik daha yüksek boy olarak.
Ses olayı kullanılan lastik markası ile alakalı olabilir. Bende de ses sorunu yok fakat aracın esnemesi bir miktar azaldı normal olarak. 35 çok ince olmuş 225/40/18 olmalıydı bence
[quote author=oguzhandinc link=topic=324.msg7309#msg7309 date=1403687237]
Ama 40 olunca sürtme yapıyo arkaya 3 kişi binince 35 de hiç sorun yok sadece biraz ince çukurlara çok dikkat etmek lazım.
[/quote]
body kit plastikmi fibermi acaba bide maliyeti ne oldu ?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.