Evet n11de fiyatı uygun olan araçları sepete bile ekleyemiyorduk, ama hepsiburada'da yarım saat sepette durdu, hatta 9 lira kargo ücretine gülüp durdum
Koca araç sepete nasıl sığacakmış ki
Evet n11de fiyatı uygun olan araçları sepete bile ekleyemiyorduk, ama hepsiburada'da yarım saat sepette durdu, hatta 9 lira kargo ücretine gülüp durdum
İlginç geliyor bana hem toplam fiyatın makul olması hem de 9 taksitle alınabilmesi. ?Halen satışta duruyor,
Sahibinden'e baktığımda 275e bile sıfır satan var, muhtemelen 3-4 ay önce 230binlerdeydi ve fiyatı hızlı yükselince talep düştü
Bu aracı 279'a değilde 230a isteseler satabilirler, bu yaptıkları satış stratejisi çok saçma.
Hocam otomobilde olsa satıcı isterse kredi kartıyla taksitle satış yapabilir ama anlaşmasına göre pos komisyonu ödemek durumundadır. Hepsiburada gibi online plotformların muhtemelen ek özel indirimli pos sistemleri mevcuttur.İlginç geliyor bana hem toplam fiyatın makul olması hem de 9 taksitle alınabilmesi. ?
Bu, hacimli satışı trafiği olan siteler veya oto galeriler ile bankalar arasındaki ticari ilişkilerle ilgili bir durum galiba.
Kredi kartına 9 taksit geçerli ise o zaman toplam fiyattan olmasa bile vadeden kârı olacaktır diye düşünüyorum.
Özellikle ticaret yapan ve para çalıştırmakta maharetli kişiler için... ?