Bugün 2017 hatchback aracıma navigasyon güncellemesini yaptım Yaptığım işlemler araç donanım ve modeline göre değişebilir kendi aracınız için uygun yönergeleri öğrenip uygulayın ortalama iki dakika sürdü ama halen haritada eksiklikler var bi güncelleme daha deneyeceğim
Yaptığım işlemleri baştan sona anlatayım
İhtiyacımız olan malzemeler windows işletim sistemli pc yada laptop enaz 2 un lik flash bellek ve inernet bağlantısı
https://honda.garmin.com/honda/
Adresinden araç model yılı ve modelini seçiyoruz örneğin 2017 civic acılan sayfadan garmin ekspres yazılımını indirip bilgisayarımıza kuruyoruz sonra flash belleği arabadaki usb girişine takıp arabayı çalıştırıyoruz multi-medya ekranından haritalara giriyoruz sağ alt köşdeki ikon a dokunup navigasyon menüsü ne girin ayarları seçin açılan menünün en altında güncelleme var ona dokunun çıkan tüm pencereleri okeyleyin sonra navigasyondan çıkın abayı stop edin flash belleği çıkarın pc ye takın bilgisayar dan navi ekspres i açın flash belleği honda logosuyla görecektir ona tıklayın adımları izleyin güncelleme yi indirip flash belleğe yükleyecek işlem bitince flaş belleği arabaya takın üstte anlattığım adımları yeniden uygulayın işlem tamamlanana kadar hiçbir şekilde multi-medya sistemini kapatmayın aracı stop etmeyin işlem bende yaklaşık 2 dakika sürdü bu kullandığınız flash belleğin okuma yazma hızına göre değişir ben usb 3 destekli bellek kullandım
ASUS_Z00AD cihazından
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.