Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zaten stokta yokmuş.
Üstteki Android cihaza göre artısı ekran büyüklüğü ve teknik desteği olabilir. Yoksa zamanın oldukça gerisinde kalmış görünüyor, kağıt üzerinde
Çok teşekkürler araç resimleri ve diğer resimleri ekleyeceğim en kısa zamanda
Evet nx-220R fm le pek işim yok valla hocam dvd tv ve usb ile beraber sd kart hertürlü işimi görüyor
Bu arada aracı bakıma berdim bugün 1000 km bakımı gerçi 2500 oldu ama
Arka spoylerda hafif bir pürüz vardı onu da yapacaklar
Bu arada aracımda bady kit seti krom çıtalar cam rüzgarlıkları gündüz ledleri spoyler köpekbalığı sırtı kapı içi ışıklı civic yazıları da ve film mevcut
[quote author=Mesudum link=topic=633.msg11681#msg11681 date=1409902599]
Zaten stokta yokmuş.
Üstteki Android cihaza göre artısı ekran büyüklüğü ve teknik desteği olabilir. Yoksa zamanın oldukça gerisinde kalmış görünüyor, kağıt üzerinde
[/quote]
Stok konusunda sknti yok bulunur ustteki cihaz konusundada markasiz bi cihaz almak bana pek mantikli gelmiyo
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim. Navigasyon taktırmak istiyorum. Izmirdeyim. Ne marka önerirsiniz? Fiyatlar bu aralar nedir? İzmir'deki bayiler ne marka takıyorlar? Bilgisi olan arkadaşlar yanıt verirse çok mutlu olacağım...
[quote author=NoFeaR link=topic=633.msg13394#msg13394 date=1411935022]
Hocam Çamkıran Navitech takıyor, ayak üstü pazarlıksız 2000 lira demişlerdi ben dışardan alayım siz 150 liraya takın cevabını vermiştim
[/quote]
Çokmuş Turgut hocam 2000 tl
Çok güzel cevap vermişsin
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.