merhaba bu ürünün aynısı bende var bir sorum olacak. ben muzik dinlerken radyoda hafif bile olsa bir hışırtı varsa frekans deigşiyor kendisi arama yapıyor bu nasıl kapatılır. Birde TV bende de yok. aynı marka model olup nasıl olmaz anlamadım.
merhaba bu ürünün aynısı bende var bir sorum olacak. ben muzik dinlerken radyoda hafif bile olsa bir hışırtı varsa frekans deigşiyor kendisi arama yapıyor bu nasıl kapatılır. Birde TV bende de yok. aynı marka model olup nasıl olmaz anlamadım.
Bir ay önce fd6 için navimex 9914 5.1 android aldım 1 saatte montaj yapıldı arkadaş ilgili birisi telefon açarak istediğini sorabilirsin gelebilirsiniz dedi ben memnun kaldım istanbul anadolu yakası maltepe deki CarvocalAlmayı düşünüyorum. Diğerlerine kıyasla nasıl. Kullanan varsa yorum rica ediyorum
D5803 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
hocam peki televizyon açmak için ikon bulunmuyor nerden açıyoruzArkadaslar aracimi aldiktan kisa bir sure sonra navitech yetkili servisinde navitech 221 taktirdim. 1400 tl.Bununla İlgili alacak arkadaslara yardimci olabilecegim yorumlarimi paylasmak istedim
Ozellikle muzik kalitesi iyi orijinal sistemden daha iyi oldugunu dusunuyorum
Navigasyon fena degil cok bi beklentim yok benim acikcasi soyleki beni gidecegim yere goturuyor. Ornegin arkada usb den muzik calisoyrsa navigasyon da aciksa size yolu anlatiyor o ara muzik kisiliyor bu biraz garip birsey ama muzigi kapatip navigasyonu kullanmak daha mantikli
Tv ozellikle sehir merkezlerinde guzel hareket halinde olsa bile fakat sehir disi hareket halinde iken vasat
Bluetooth fena degil ama arayan kisilerin isimleri neden hala cikmiyor anlamadim navitech uzerinden bluetooth eslesmis cihazlara girdigimde rehberime ulasmiyorken arayan kisiler cikmiyor ve makyajli kasalarda direksyondan uyumlu bluetooth kiti iptal oluyor
Ozellikle kamera harika geri geri gelirken direkiyonu kirdiginiz da hangi yone gideceginiz beyaz cizgi olarak gozukuyor iyi bi ozellik bence.cihaz kapali halde iken geri gitmek isterseniz kameranin acilmasi zaman aliyor (acik halinde iken daha hizli kamera aciliyor)
Kontrasti cok yuksek gunduz guzel fakat gece iceriyi baya aydinlatiyor.uzerindeki tusla kolayca ayar yapip bunu asiyorsunuz fotosunu ekledim
Radyosu vasat orijinali daha iyi ve kullanisliydi bana gore.
Hesap makinasi oyun vs ozellikleri var ama pazarlama politikasi olarak goruyorum hic kullanmadim
Bi kac resim ve video ekleyecegim umarim isinize yarar
Sormak istediginiz farkli birsey olursa yardimci olurum saygilar
Sent from my iPhone using Tapatalk