Fabrika ayarlarına dondurdum ama sonuç aynı araç çalışırken ve el freni vekili iken TV izleyebiliyordu haricinde izleyemiyorumCihazı fabrika ayarlarına döndürüp deneyin isterseniz.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sd kartı taktığınız yere dikkat edin, gps kartına ait yuvaya takmadığınızdan emin olun. Başka bir kart deneyin. Aynı sorun devam ediyorsa sd kart yuvasında arıza var demektir. Cihazın servise gitmesi gerekir.Merhaba, Ben aracımı yeni aldım. üzerinde NX221r var. SD karttı okumuyor. Nedeni ne olabilir? (Kart sağlam, yeni aldım. formatı fat32.)
Sd kartı taktığınız yere dikkat edin, gps kartına ait yuvaya takmadığınızdan emin olun. Başka bir kart deneyin. Aynı sorun devam ediyorsa sd kart yuvasında arıza var demektir. Cihazın servise gitmesi gerekir.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üzerindeki kart orjinal navitech sd kartı olmayabilir. Başımıza geldi vatandaş orjinal kartı almış yerine telefonda kullanilan kart takmış. Servisten yeni kart aldık. Sorun halloldu.Merhaba, Ben aracımı yeni aldım. üzerinde NX221r var. SD karttı okumuyor. Nedeni ne olabilir? (Kart sağlam, yeni aldım. formatı fat32.)