Geçmiş olsun kardeşim Honda'ların genelinde böyle çok nazara geliyor
FD6 I-VTEC
Bununla geçmiş olsun. Bende evde bahçe kapısına vurup kırmıştım sol aynayı. Fb7. Servisi aradım. 2.460 tl fiyat çıkardı. İnternetten çıkma buldum şükür. 500 tl ye hallettim. Rabbim bütün honda ailesi arkadaşlarımıza kaza bela vermeden hayırlı yolculuklar versin...Arkadaşlar bugün park halindeyken transit geldi sol aynama vurdu ve kırdı. Tutanak falan işlemleri yaptım yarın Honda efe ye gidip yaptırıcam ama bu durumda benim plakama hasar işleyecekmi işlede de tahmini hasar bilebilen varmı acaba.Ekli dosyayı görüntüle 250529
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Geçmiş olsun, 2500 km de fc5 executive aracım, geçen ay sağ aynama yanımdan geçen diğer aracın aynası çarptı, arka kapak altı kırıldı, ayna çatladı, komple değişmesi gerekiyor dedi yetkili servis, 500-600 olsa masrafı cepten ödeyip hasara sokmayacaktım, çıkma buldurdum temizdi 1500 tl istediler, sinmedi içime ikinci el, yetkili serviste tam takım ayna montaj vs 2400 tl ödedim kaskodan. Hasara girdi haliyle.Arkadaşlar bugün park halindeyken transit geldi sol aynama vurdu ve kırdı. Tutanak falan işlemleri yaptım yarın Honda efe ye gidip yaptırıcam ama bu durumda benim plakama hasar işleyecekmi işlede de tahmini hasar bilebilen varmı acaba.Ekli dosyayı görüntüle 250529
Geçmiş olsun öncelikle bu sigortacılar değer kaybından para alıyor sanırım illa yapalım diye ısrar edenler görüyorum .Sigortacımı aradım değer kaybına da başvurucaz dedi ben gerek varmı dedim ama o başvuralım dedi
cok gecmis olsun ufak seyler çok deger kaybettirmez size.. Plastik aksam icin değer kaybi da kesinlikle cikmiyor hocam. Yine de sigortaci daha iyi biliyordur diye düşünmek lazimSigortacımı aradım değer kaybına da başvurucaz dedi ben gerek varmı dedim ama o başvuralım dedi