Civic FC5 Ne kadar eder?

Aracınız
Civic FC5 2019
Arkadaşlar merhabalar. aracım 2019 makyajlı kasa fc5 excuvite 70.000 km de boyasız darbesiz. sizce ne kadar eder. fiyat belirleyemedim. sarı siteler de farklı fiyatlar yazıyorlar.

Sahsen 1450000 tl yazardim, cok fazla pazarlik yapma taraftari degilim, brnzinli cvt ve sunroofla arac her zaman aranan aractir, bugun yarin cinliler ihracati durdursa yada servisi kapatsa elektirikli arac elde kalir, yada tesla gibi hersene dolar bazinda fiyat kirip insan yatirimindan olabiliyor gibi.

86 bin km de 2021 aynı paket Ankaradan ramazandan öncd 1360 a aldı eşimin akrabası beyaz renk.

Arkadaşlar merhabalar. aracım 2019 makyajlı kasa fc5 excuvite 70.000 km de boyasız darbesiz. sizce ne kadar eder. fiyat belirleyemedim. sarı siteler de farklı fiyatlar yazıyorlar.
Araç satılınca buraya ne kadara satıldığını da yazar mısın? Bende de aynı emsalde bi araç var. Piyasasını öğrenmiş olalım :D

Son düzenleme:
Benim araç satışında şöyle bir tecrübem oldu arabam.com da aracım ne kadar kısmından bakın. Peşin alan firmalar bu değerin %10-15 altını veriyorlar. Genelde ikisi arası bir fiyata da siz satabiliyorunuz (piyasa durgunluğundan) ama servis durumu ve km avantajlı ise araç değeri kısmının az üzerine de satabiliyorsunuz. Benim aracımın değerini geçtiğimiz ağustosta 464 çıkıyordu ..nakit 424 e alırız dediler ben 470 e sattım o zaman vadesiz altın 2700 küsur idi şimdi o gramaj 650 yi geçti (yatırım tavsiyesi değildir:cool: ) Kullanmıyorsanız araç fazlanız var ise kesinlikle üçe beşe bakmayın bir şekil satın yatırım yapın aradaki fark fazlası ile kapanıyor.

Geri