Ynt: Necvox DVN-P1050 Platinum Navigasyon Ayarları
Ynt: Necvox DVN-P1050 Platinum Navigasyon Ayarları
[quote author=canulucan06 link=topic=415.msg8432#msg8432 date=1404718783]
selam arkadaşlar. naviyi yeterince inceleme fırsatım oldu sayılır ama kesinlikle parasının hakkı bir makina değil ki bunu montajını yapan yerde söylüyor. çünkü beklentilerini yeterince karşılamıyor.
-tv berbat sadece durduğun yerde bazı kanalları izleyebilirsin oda net değil: olmasada olurmuş yani
- tv antenini dikiz aynasının olduğu yerin arkasına yapıştırmışlar güneş yedikçe yerinden çıkıyordu. sinirlerimi bozdu. montajı yapan firmaya götürdüm. ordan çıkardılar yolcu kapısının orada görülmeyen bi yere soktular. daha iyi oldu. zaten tvde işe yaramıyordu
-bu arada arabayı alalı 1 ay oldu tv ekranını bir türlü çalıştıramadım. 1000bakımına gittiğimde gösterdim onlarda çalıştıramadı montaj yapan firmayı çağırdılar onlarda yenisiyle değiştirdiler. müşteri memmuniyetiymişşş .duv.
-internet sayfa açılma hızı iyi değil: gerçi iyi olması da beklenmez herhalde sonuçta android değil
-arada bir makinenin ekranı takılıyor açıp kapatmak gerekiyor: takıldığı zaman Honda logosu gösteriyo arabaya aşık sanırım
-dvd müzik menüsü kullanılışlı değil çok yavaş ve istediğin şeylere basamıyorsun: dvd kapasitesini düşünürsek o kadar müziğe anca dayanıyor sanırım
-usb menüsü güzel kullanımı rahat: bence dvd müzik yerine usbden dinlemek daha iyi olabilir kapasitesi yüksek usbyle denemek lazım. bak bu bana mantıklı geldi işte
-müzik geçiş hızları güzel
-radyo ekranını daha güzel yapabilirlerdi.
şimdilik söyleyeceklerim bunlar ilerleyen zamanlarda eklemeler yapabilirim gibi geliyor. ama başta dediğim gibi hakkını vermiyor cihaz
[/quote]
Merhaba detaylı aciklama icin tşkler yeni Naviniz ne marka peki merak ettim cünkü benim araçtada herkeste olmayan Naviin marka var TV yok, İnternet yok ama calisma olarak pek sorun cikarmadi yani henüz
Hocam birde DVD müzik değilde film taksak sizce cihaz gösterir mi filmi cünkü TV yokya onun yerine DVD yada Flash diskten film izlenir mi acaba.