Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[MENTION=563]bilisim[/MENTION] kardeşim valla eski saahibi keyfe keder yaptım dedi bende üzerine bişeyler ekledim bu hale geldi daha da devam ediceminşallah [MENTION=80]mehmetzengin[/MENTION] benden önceki sahibi (bayan) nin eseri kardeşim
[MENTION=695]The Exorcist[/MENTION] B18 krank eagle piston vs vs bayan arkadaş mi yapmış bunu kardeşim yoksa sen mi yaptırdım. Yoksa [MENTION=704]pilliwoman[/MENTION] un eski arabası olmasın
[MENTION=563]bilisim[/MENTION] [MENTION=695]The Exorcist[/MENTION] [MENTION=80]mehmetzengin[/MENTION] ben orjinal severim arkadaşlar, arabaya sonradan eklettiğim tek şey 2002 ye sonradan lpg taktırmak oldu. Hondacılar genelde modifiyeci oluyorlar ancak ben onlardan değilim
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.