1xbet

Civic FC5 Obd Car scanner ayarı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raifc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Burak
Aracınız
Civic FD6 2011
İnternette full APK sürümü var hocam onu indir, ücretli uygulama bunlar normalde bu kadar değer göstermesi bile mucize full sürüm ile ücretsiz sürüm arasında dağlar kadar fark var.

Ad Soyad
Raif C.
Aracınız
Civic FC5 2021
İnternette full APK sürümü var hocam onu indir, ücretli uygulama bunlar normalde bu kadar değer göstermesi bile mucize full sürüm ile ücretsiz sürüm arasında dağlar kadar fark var.
Torque pro almıştım google playden ama ücretli olan, full apklıdan ne farkı var ? birde telefon obdye bağlandığında araç değişik değişik arıza ışıkları yakmaya başlıyor, bu normal mi?

Aracınız
Civic FD6 2009
Cihazi bagladim fakat düzgün calismiyor sanirim, gösterge de değişik değişik uyarilar yakmaya başladı araç. Yinede tarama yaptirdim bu 3 hata cikti hatalari temizledim ama obd cihazinin düzgün çalıştığına şüpheliyim. Birde aleti söktüm motor ariza işigi yanık halde kaldı, bu 2. Deneyisimdi bi sure sonra kendi sönüyor arıza ışığı
P0055 ce C1555 Kodu önemsiz . Sanırım çoğu hondada çıkıyor. OBD Uyumsuzluğundan oluyor, bir arıza değil. Ama p01c1 bir arıza kodunu ilk kez gördüm. üzerine tıkladığınızda yönlendirdiği sayfada hangi sesnör ile ilişkili olduğunu yazar.

Ad Soyad
Burak
Aracınız
Civic FD6 2011
Torque pro almıştım google playden ama ücretli olan, full apklıdan ne farkı var ? birde telefon obdye bağlandığında araç değişik değişik arıza ışıkları yakmaya başlıyor, bu normal mi?
Aynısı normalde sadece internette ücretsiz oluyor o kadsr

Geri