ÖTV Muaf Araç alanlar bayilere fazla para ödüyor.

Katılım
20 Tem 2021
Mesajlar
36
Tepki puanı
28
Konum
Bursa
Aracınız
Civic FC5 2021
Engelli bireyi olanlarda ÖTV alınmamasını destekliyorum kolay değil öyle özürlü birisine bakmak ki engel kelimeside şaçma neye engel kardeşim neyse bu mevzu ya girmeyeceğim özürlü yakını olupta bunu fırsata çevirenlere karşıyım devlet iyi bir şey yapıyor bizim halk sahtekarlık peşinde yalan yere raporlar aracı engelli vatandaş için değil kar maksatı ile alıyorlar yada onun hizmeti için değilde kendi işlerine göre kullanıyorlar aslında tek bir cümle yetiyor bunu açıklamaya NASIL olursanız öyle yönetilirsiniz biz kendimizi düzeltmedikçe ne adalet olur ne hak vesselam

SM-A715F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Engelli, "Bir engeli bulunan kişi" den türetilmiş. Engel olmak anlamında değil. Özürlü "Kusuru olan kişi", "Özrü olan kişi" anlamına geldiğinden daha nahoş duruyor. Bu sebeple rahmetli muhsin yazıcıoğlunun meclise önerisiyle özürlü yerine engelli kelimesi kullanılmaya başlanmıştır.

Sahte rapor eskiden mümkündü. Şimdi raporlar vergi dairesi tarafından teyit ediliyor. Ayrıca 2017 yılında sahte rapor kullananların hepsi tespit edildi, ödemedikleri vergiler ve maaşlar faiziyle onlardan geri alındı üstüne birde ceza aldılar diye biliyorum.

Varsa bildiğiniz biri bence ihbar etmelisiniz.

İnce düşünceleriniz için de teşekkür ederim.
 
Geri
Üst