- Ad Soyad
- Erhan Turhan
- Aracınız
- Civic FC5 2021
bende öğretmenden aldım adam arabaya sadece binmiş hiç bakmamış bende biraz bakım gördü araç.
bende öğretmenden aldım adam arabaya sadece binmiş hiç bakmamış bende biraz bakım gördü araç.
Hocam ben eşiklere fc5 de kullanılan tipte fırçalı krom görünümlü çok kaliteli çelik parçalardan yaptırdım. Ürün biraz kalın yani teneke gibi değil.Merhaba o kapı eşiklerinden nerde bulabilirim fikri olan var mi ?
Sizinkinlerde çok hoş durmuş ama benim arabada o bölgelerde boya çizilmiş inip binerken dikkat edilmemiş ilandaki aracın üstündeki korumalardan alsam sanki o kötü görüntüyü kapatır gibi geldi o yüzden sormuştum.Hocam ben eşiklere fc5 de kullanılan tipte fırçalı krom görünümlü çok kaliteli çelik parçalardan yaptırdım. Ürün biraz kalın yani teneke gibi değil.
Resimleri aşağıda bilginize.Ekli dosyayı görüntüle 256997Ekli dosyayı görüntüle 256998
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ben aldığımda bayiden hediye vermişlerdi, orijinal aksesuar. Bağlatırsanız ışıklı oluyor.Merhaba o kapı eşiklerinden nerde bulabilirim fikri olan var mi ?
Hocam bunların kıvrımlı olanlarida var omsa line diye geçiyor. Tam sizin dediğiniz gibi eşiğin dış çizik kısmını kapatacak cinsten.Sizinkinlerde çok hoş durmuş ama benim arabada o bölgelerde boya çizilmiş inip binerken dikkat edilmemiş ilandaki aracın üstündeki korumalardan alsam sanki o kötü görüntüyü kapatır gibi geldi o yüzden sormuştum.
Ürünü inceleyebilecegim bir link var mı ? Tavsiye edeceğiniz bir Satici ?Hocam bunların kıvrımlı olanlarida var omsa line diye geçiyor. Tam sizin dediğiniz gibi eşiğin dış çizik kısmını kapatacak cinsten.
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Herşeyim mevcutturBakım kayıtları ve faturaları, yedek anahtarı, bütün kitapçıkları da mevcuttur.
N11 de var meselaÜrünü inceleyebilecegim bir link var mı ? Tavsiye edeceğiniz bir Satici ?