Gaz ayarı ile çözüme ulaştım eskişehir de
SM-G532F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
SM-G532F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Candan muhendislik ile gorusunarkadaşlar aynı sorun bende de var.( Honda 2014 elegance fabrikasyon lpg-30.000 de katalizör arızası verdi(şuan 70.000 km hala veriyor). Ankara da servis değişmesi gerekiyor dedi.(garanti dışı imiş 5000 tl istiyor). Ankara da birkaç yere daha gösterdim tam cevap alamadım(gaz ayarı yaptılar-içini temizlediler yine olmadı). Valla aracımdan soğudum.
KATALİZÖR BYPASS işlemini önerenler var mı?(veya ARIZA LAMBASININ yanmamasını sağlayacak birşey).
BUNU daha önce yapan var mı?
EKSİLERİ ARTILARI nedir?
MUAYENDEN gecer mi?
ARIZA LAMBASI sürekli yanmaya devam eder mi?
çözüme ulaşan var mı?
Geçmiş olsun. Bende 2. Oksijen sensörü arızalıydı. Orjinal değiştirdim. Sonrada katalizör arızası verdi. Temizle belki geçer dediler. Ben direk üniversal marka katalizör taktırdım. Şimdi yanan birşey yok. (2 sene oldu.)arkadaşlar aynı sorun bende de var.( Honda 2014 elegance fabrikasyon lpg-30.000 de katalizör arızası verdi(şuan 70.000 km hala veriyor). Ankara da servis değişmesi gerekiyor dedi.(garanti dışı imiş 5000 tl istiyor). Ankara da birkaç yere daha gösterdim tam cevap alamadım(gaz ayarı yaptılar-içini temizlediler yine olmadı). Valla aracımdan soğudum.
KATALİZÖR BYPASS işlemini önerenler var mı?(veya ARIZA LAMBASININ yanmamasını sağlayacak birşey).
BUNU daha önce yapan var mı?
EKSİLERİ ARTILARI nedir?
MUAYENDEN gecer mi?
ARIZA LAMBASI sürekli yanmaya devam eder mi?
çözüme ulaşan var mı?
Geçmiş olsun. Bende 2. Oksijen sensörü arızalıydı. Orjinal değiştirdim. Sonrada katalizör arızası verdi. Temizle belki geçer dediler. Ben direk üniversal marka katalizör taktırdım. Şimdi yanan birşey yok. (2 sene oldu.)
Siz genel olarak yapılacakları yapmışsınız. Bu km.'de arıza vermeside garip. Benim bildiğim Lpg ısı fazlalığından dolayı katalizörü eritmeye başlıyor. Zengin veya fakir karışım varsa daha hızlı yakar. Sonrada işlem göremez hale geliyor.
> Katalizör değiştirmen gerekir gibi duruyor. Temiz çıkma bulursan denenebilir.
> Katalizör çalışmaması araca herhangi bir zararı olmaz.
> Katalizör çalışmaz ise egzos muayenesinden geçemezsin. Dolaylı olarak muayenede ağır kusur olarak geçer. Muayeneden kalırsın.
Faaliyet ayn-ı lezzettir...