Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar kusura bakmayın forumda aktif olamadım Ön görüş kamerası taktırmadım ön park sensörü taktırdım ve hiç memnun değilim bilginize.Resim isterseniz atarım.tekrardan kusura bakmayın haber veremedim
Arkadaşlar ben ön kamera taktırdım. Plakanın takıldığı siyah parçanın altına. Aracımda pioneer appradio SPH-DA100 modeli var. bağlantı bu cihaza yapıldı. işçilik ve parça parası 200-250 TL arası tuttu. Bilginiz olsun.
Arkadaşlar ben ön kamera taktırdım. Plakanın takıldığı siyah parçanın altına. Aracımda pioneer appradio SPH-DA100 modeli var. bağlantı bu cihaza yapıldı. işçilik ve parça parası 200-250 TL arası tuttu. Bilginiz olsun.
Resim ve detaylarını paylaşabilir misin ? Bende pioneer appradio var yaptırmak istiyorum.İleri giderken devamlı önümü gösteriyor yoksa bi düğme ilemi aktif oluyor.
Ana ekranın sağ üstünde kamera tuşu var. Onla devreye giriyor. Ayrıca geri vitese taktığında da imid ekranı geriyi gösterirken appradiodan da önü gösterme durumu da isteğe göre yapılabiliyor. Yani hem tuşla istediğin zaman önü açabilirsin. Hem de isteğe bağlı vitesi geriye taktığın anda otomatik de açılabilir. https://www.youtube.com/watch?v=5x8_uhQq2o8 bu videoyu açarsan Can arkadaşımız gayet güzel anlatmış olayı.
Ben fd6 için öne takmayı dusunuyorum. On kamerayı arka kameraya paralel baglayip on kamera tetikleyici için iç tarafa bir düğme koymayı düşünüyorum özellikle kaldırıma yanasirken kullanmak için. Mantıken çalışır gibi ama vaktim olup uygulayamadim
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.