Ynt: Ön kameraya da arka kamera gibi park çizgileri eklendi...
Ynt: Ön kameraya da arka kamera gibi park çizgileri eklendi...
araci 2012 ekim ayinda satin aldigimda honda bayi ille de Cyclone navi satti. illa ki Cyclone, dedi.
2 hafta kullandim. iade ettim. kisisel sebeplerden dolayi. navitech navi ile degistirdim. yine honda serviste.
hatirladigim kadari ile Cyclone cihazin da "Video In" girisi var. bu giris cihazin arka panelinde de olabilir;
on panelinde de olabilir.
Video In girisi oldugu surece park kamerasi gibi harici bir goruntu kaynagi navigasyona baglanabilir.
zor tarafi on taraf icin kamera bulmak. piyasadaki cogu kamera arka gorus kamerasi ozelliginde.
yani sol tarafi sag, sag tarafi sol seklinde gosteriyor; goruntuyu sol-sag ters ceviriyor. bu tur bir kamerayi
on tarafa baglayinca, goruntu ters oluyor.
o da basima geldi. motor izgarasinda o Cyclone cihaz zamanindan kalma, su an hicbir yere bagli olmayan
bir kamera var. aracimdaki 3. kamera. yerinden sokturmedim cunku delinip monte edildigi icin, kamera sokulurse
delik bos kalacak; radyator tarafina toz ve camur girecek.
bu da basimiza gelecek idi...
arabamda 3 adet park kamerasi var. bir on kamera. bir arka kamera. bir de hic bir yere bagli olmayan Turist Omer kamera.
[quote author=kimyager1335 link=topic=383.msg4519#msg4519 date=1400970043]
hocam bende cyclone marka navi var onada ön kamera olur mu acaba kablolarını takarken navide sökülüyo sanırım
[/quote]