Arkadaşlar kolçağı deri yaptırdımEkli dosyayı görüntüle 261771Ekli dosyayı görüntüle 261772
Redmi Note 8 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yok hocam oto döşemeciye yaptırdımÇok iyi olmuş hocam
aliexpress ten mi söylediniz
yoksa Türkiye'den mi temin ettiniz ?
hocam Çin'den iğne Bile alsanız 16 TL vergiye sabıtlemısler haberiniz olsunArkadaş Herşeyi Çinliler mi düşünecek Bence bunu Dikmek zor olmasa gerek Burda diken biri olsa çok güzel satar yani çinlilerle de uğraşmayız
Bende aşağıda bıraktığım linkteki ürünü bugün sipariş Geçecem bakalım ne zaman gelirse mad:%20 de vergi ödeyecez)
ÜRÜN LİNKİ
SÖKME VİDEO LİNKİ
Henüz sipariş etmemiştim Buradan döşemeciye yaptırmak istiyordumhocam Çin'den iğne Bile alsanız 16 TL vergiye sabıtlemısler haberiniz olsun
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
burada yaptırdıgınız Orjinal gibi olmaz ama Çin'den alınan mal kalıtelı oluyor Orjinal gibi duruyor tek avantajı oHenüz sipariş etmemiştim Buradan döşemeciye yaptırmak istiyordum
Kovit19 dan dolayı %50 vergi diyorlar doğruluk payı nedir bilmiyorum
Linki adresi yazarmisnzResımlerı guzel çekemedim gerçegı daha guzel emin olun..çin den getirtmiştim malum siteden.. yapımı cok zor degıl yalnız kapı kollarını da yaptım baya işçilik istiyo kapı kolları bilginiz olsun
Redmi Note 7 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
DFResımlerı guzel çekemedim gerçegı daha guzel emin olun..çin den getirtmiştim malum siteden.. yapımı cok zor degıl yalnız kapı kollarını da yaptım baya işçilik istiyo kapı kolları bilginiz olsun
Redmi Note 7 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.