Oyle bir yerde yasiyorum ki doguda kucuk bir ilin kucucuk bir ilcesinde konustum hic orali bile olmadilar inanin o soylediklerinizi burada yadirgiyorlar halbuki olmasi gereken.. mahkemeye vermem lazim anca oradan da ne cikar belirsiz. Adam nerden biliyosun bizim egzozdan oldugunu delilin var mi diyor kamera altinda olmasina ragmen dusunun. Neyse kabul etmeyen Allahindan bulsun dedik napalim. orjinal cikma temiz buldum 650tl amblemi eskisinden takmayi deneyecez oluyorsa. (Bilen yazarsa sevinirim) Kargo iscilik 900tl ye mal olacak gibi
Bence çıkma plastik alıp üstüne krom nikelaji monte etmek en mantıklısı, zaten amblem ayrı satılıyor ama sadece plastiği satmak istemeyebilirler
Yamalı orijinaldense yan sanayi alıp taksanız daha iyidi ayrıca tampon sökmeden çok rahat takılıyor, ben o şekilde halletmiştim.
Eklediğim konuya bakmanız yeterli olur.Selamlar,
Aracim elegance paket bence cok yakisiksiz . Arabami abartmadan, yakisikli hale getirmek istedim ve jant i executive paket janti ile degistim. On panjuru da nikelaj, piano black ile degistirmek istiyorum. Baslik var oldugu icin yeni baslik acmadim buradan yaziyorum(baslik sahibine gecmis olsun diliyorum bu vesile ile). Istanbul Anadolu yakasi icin nerelere gidebilirim. Modifiye konularinda cok yeniyim. Bu tarz yerleri bilen arkadaslar yardimci olabilirse cok mutlu olurum.