Aynı sorun bende de var. Yağmur damlaları sensörün gözlerinde aşağıya akmadan takılı kalıyor. İnip siliyorum
SM-N960F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
SM-N960F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aynı sorun bende de vardı 1000 bakımdan sonra uyarı vermeye başladı ve güneşli havalarda da sık sık yapıyordu. Servise götürdüm (Mutluhan/Maltepe) ön sağ-sol sensör arızalı dendi ve yeni sensör sipariş verildi, değişti. Değişim 6 saat sürdü. Şuan sorunum devam ediyor sadece yağmurlu havalarda nadiren. Tekrar da zaman bulup götüremedim.
Camlara sıktığımız su kaydırıcı spreyden sıkarak denene bilir. Sensörlerin ucuzuda var pahalısıda! Acaba Honda hangisini kullanıyor? Bakmak lazım.Ön sensör yağmur yada pisliği algılayıp gereksiz ötüyor bu da can sıkıyor tabiki. Sensöre yağmurun daha iyi kayması için uygulama tarzında bir şey yapsak üstünde daha az pislik, damla tutar dolayısıyla gereksiz ötmez olur mu acaba?
Eğer sensör arızalı ve kullanıcı hatası yok ise garantiden değiştirir, ancak yağmurda vs. ötme sorunu fb7 kasadan beri devam ediyor bu yüzden garantiden işlem yapma olasılıkları düşük.Peki arkadaşlar honda bu arızalı karantina kapsamında da mı değiştiriliyor.kronik gibi geldi bana arıza
E6603 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Benim arabada hangi sensör ötüyorsa ekranda o tarafın uyarısı yanmaya başlıyor. ( hb) Başka bir şey mi sormak istediniz acaba?Arkadaslar. Aracta hangi sensor un ottugunu nasil anlayabiliriz? Gece sagli sollu dar bir yere park etmeye calisinca sorun oluyor. Eski arabamda kirmizi ikaz vardi. Hangi taraftan daha cok yaklastiysa o yöne göre ışık uyarıyordu.