Arkadaşlar herkese merhaba. Aracim 2018 eco exo paket. Öncesinde ön panjur kırılmıştı. Değiştirdim,sensörleri usta aynı yerlerine silikonlayarak taktı ama,şimdi ara ara anlamsiz yerlerde ikaz veriyor. Daha önceden karşılaşan var mı acaba?
Teşekkürler kardeşÖn panjurda sensörlerin geldiği yuva kısmında hata var özellikle yağmurda anlamsız ötüyor. Bazen hiçbir şey yokken de ötüyor. Konuyu inceleyin sizin soruna benzer.
![]()
Civic FC5 - Ön Park Sensörü Hatası
Arkadaşlar merhaba, 2017 Civic HB sahibiyim. Yağmurlu havada iken geri zekalı ön park sensörü aracın önünde ne araba ne de bir cisim yok iken sürekli KIRMIZI uyarı veriyor. Bu problemi yaşayan oldu mu aranızda? Çözüm nedir ?? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiwww.civictr.com
Benimde aracımda bazen arka sensör arkada hiç bişey yokken kesintisiz Bi şekilde ötüyor..kırmızı alarm veriyor...ara sıra yapıyor....Anlam veremedim.. Aracı stop edip tekrar çalıştırdığımda bazen normale dönüyor..bazen dönmüyor...allahtan arka görüş kamerası varda sorun yaşamıyorumArkadaşlar bende bugün ön panjurum kırıldığı için özel serviste değiştirdim şimdi de araç çalıştığından ön park sensörü ötüp duruyor algılama performansı düştü önceden kırmızı yaktığı yerde sarı yakıyor ne yapacağımı bilmedim kırık halde kalsa sıkıntım yoktu Ekli dosyayı görüntüle 268788
Mi 9T cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.