Ynt: Ön tampon kamera - yeniden montaj - sil baştan - kendi işini başkasına bırakma
Ynt: Ön tampon kamera - yeniden montaj - sil baştan - kendi işini başkasına bırakma
>>Ama arka camda film de var verim %40 etkiler mi supheliyim.
>>
>>Yani biraz da cevremden cok tepki aliyorum bu panellerden dolayi
>>
>>Suan icin cevremden cok tepki aldim
[member=296]Smoch[/member]
çevrenden neden tepki alıyorsun? problem nedir? burada sürdürülebilir enerji kaynaklarını kullanmaya çalışıyoruz.
tepkiler umarım pozitiftir.
:driver:
ben eski cam filmlerini komple söktürdüm. ne idüüü (idiğü) belirsiz Tayvan (vay hayvan) veya Çin malı no-name markaydı.
Atatürk 2. kısım Maslak sanayiye gittim; adam gibi Amerikan Llumar marka film kaplattım bütün camları.
hepsi en açık kıvam 1 numero.
bu şekilde güneş paneli şarj performansı arttı.
eski filmlerde arka camlar zindan karanlığı şeklinde 2 numero idi. paneller doğru dürüst güneş almıyordu.
yani cam filmleri biraz önemli.
1 numero yetiyor da artıyor. daha koyusuna benim ihtiyacım yok.
>>Ama arka camda film de var verim %40 etkiler mi supheliyim.
>>
>>Yani biraz da cevremden cok tepki aliyorum bu panellerden dolayi
>>
>>Suan icin cevremden cok tepki aldim
[member=296]Smoch[/member]
çevrenden neden tepki alıyorsun? problem nedir? burada sürdürülebilir enerji kaynaklarını kullanmaya çalışıyoruz.
tepkiler umarım pozitiftir.
ben eski cam filmlerini komple söktürdüm. ne idüüü (idiğü) belirsiz Tayvan (vay hayvan) veya Çin malı no-name markaydı.
Atatürk 2. kısım Maslak sanayiye gittim; adam gibi Amerikan Llumar marka film kaplattım bütün camları.
hepsi en açık kıvam 1 numero.
bu şekilde güneş paneli şarj performansı arttı.
eski filmlerde arka camlar zindan karanlığı şeklinde 2 numero idi. paneller doğru dürüst güneş almıyordu.
yani cam filmleri biraz önemli.
1 numero yetiyor da artıyor. daha koyusuna benim ihtiyacım yok.