- Ad Soyad
- M2Hamid
- Aracınız
- Civic FD6 2010
Uzun süredir Civic'ler ile ilgili parça kodlarını net ve doğru veren bir link araştırıyordum ve nihayet buldum 
Aracınızın şasi kodunu girerek bütün yedek parçaların kodlarını ve şemalarını görebiliyorsunuz, kendi aracımda sorunsuz çalıştı
Dili ingilizce ama çok az ingilizcesi olan biri için bile anlaşılmasının kolay olacağını düşünüyorum, google translate'den de yararlanabilirsiniz.
partsouq.com
Anasayfa ekran görüntüsü,

Kendi aracımdaki ekran görüntüsü,

Ayrıca orjinal parçaların fiyatlarını servislere sorarak öğrenebiliyoruz ancak parça kodunu girerek servis fiyatını öğrenebileceğimiz bir site de keşfettim, farklı parça kodlarını denedim ve fiyatlar uyumlu görünüyor. Orjinal parça fiyatları hakkında bilgi edinme açısından faydalı olacağını düşünerek paylaşıyorum,
www.bilus.com.tr
Örnek bir parça görüntüsü,

Aracınızın şasi kodunu girerek bütün yedek parçaların kodlarını ve şemalarını görebiliyorsunuz, kendi aracımda sorunsuz çalıştı

Dili ingilizce ama çok az ingilizcesi olan biri için bile anlaşılmasının kolay olacağını düşünüyorum, google translate'den de yararlanabilirsiniz.
Honda | Parts Catalogs | PartSouq
Are you looking for reliable Honda parts? Then go to our online store and use auto parts catalogs or speed up your search by entering the part number!
Anasayfa ekran görüntüsü,

Kendi aracımdaki ekran görüntüsü,

Ayrıca orjinal parçaların fiyatlarını servislere sorarak öğrenebiliyoruz ancak parça kodunu girerek servis fiyatını öğrenebileceğimiz bir site de keşfettim, farklı parça kodlarını denedim ve fiyatlar uyumlu görünüyor. Orjinal parça fiyatları hakkında bilgi edinme açısından faydalı olacağını düşünerek paylaşıyorum,
HONDA Orijinal Yedek Parça Listesi ve Eşdeğer Oto Yedek Parçaları
honda Orijinal Yedek Parça Bilgileri ve Eşdeğer Yedek Parça Markaları
Örnek bir parça görüntüsü,

Son düzenleme: