Hocam Boğaz köprüsü ve FSM mi çift yönde geçiş ücreti alıyor?malesef köprü çift yöne geçti bile uzun zamandır
Hocam Boğaz köprüsü ve FSM mi çift yönde geçiş ücreti alıyor?malesef köprü çift yöne geçti bile uzun zamandır
Kısım olarak bilgim yok ama, Nevşehir Acıgöl den , bağlantı açıldı.Ankara niğde otoyolu 2. Kısım açıldı mı? 1. Ve 3. Kısım açılmıştı
MI 6 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Eskiden özellikle Ulukışla-Adana otobanında bayram dönemlerinde rutin radar olurdu, demekki uygulamalaar farklı yollarda devam ediyorlarGeçen gün otobanda Hatay dan Adanaya giderken Adana gişelerine gelmeden viraj var polisler viraja konuşlanmış hız yapana hemen yazıyor cezayı otobanda ilk defa polisin radar koyduğunu gördüm
SNE-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Soylesen belki de Silivri guluyoruz acinacak halimize ...
ES7 2004
FB7 2013
FC5 2017
TUCSON 2015
fsm bilmiyorum ama boğaziçi köprüsünden alınıyor. OGS ve HGS sistemi değiştikten sonra diye biliyorum ama zamanını tam bilemiyorumHocam Boğaz köprüsü ve FSM mi çift yönde geçiş ücreti alıyor?
Yok hocam ben ikisinden de geçiyorum. Tek yön alıyorlar o da Avrupada Anadoluya geçerken?fsm bilmiyorum ama boğaziçi köprüsünden alınıyor. OGS ve HGS sistemi değiştikten sonra diye biliyorum ama zamanını tam bilemiyorum