Ben N11 den sipariş verdim 205 ₺ kendim taktım çok basit takımı var 10-15 gündür kullanıyorum çok memnunumizmir de takdırdınız mı modülü?
Redmi 5 Plus cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ben N11 den sipariş verdim 205 ₺ kendim taktım çok basit takımı var 10-15 gündür kullanıyorum çok memnunumizmir de takdırdınız mı modülü?
hocam sabah ufukdaydım garantiden koltuk kılıfını değiştirmek için servis elemanlarına sorduğumda ayna motoruna bir zarar geldiğinde garantinin kapsamayacağını söylediler tesadüfmüdür bilmem ben bunları sorarken başka bir araç geldi aynası düşmüş 2000 tl aynanın fiyatı bende o yüzden taktırmadım cünkü kışın aynaların katlanması sıkıntıEskişehir Honda Ufuk'ta bugün 175 liraya yaptırdım. Garanti ile ilgili olarak kesinlikle garantiyi bozmayacağını idda ettiler ve zaten faturası mevcut ve yapılan iş tarih yazmakta. Ayna kapatma ile ilgili
polismen60 dediği gibi sorduğumda kesinlikle ayna motorunda herhangi bir problem oluşmaz dendi ve herhangi bir sorun oluştuğunda garantiden değişiminin sağlanacağı bilgisi verildi. Farkettiğim tek problem önce kapıları kilitliyor ikinci sırada aynaları üçüncü camlar dördüncü sunroof ve en son sunroofla beraber tak diye kapı kilitlenme sesi duyuluyor. Bunun yazılımsal bir problem olduğunu belirtmeme rağmen verdikleri cevap bu zaten böyle çalışıyor demek oldu ve açıkcası bu cevaba şaşırmadım. Kullanan arkadaşlarda da böyle bir durum söz konusu mu acaba?
hocam sabah ufukdaydım garantiden koltuk kılıfını değiştirmek için servis elemanlarına sorduğumda ayna motoruna bir zarar geldiğinde garantinin kapsamayacağını söylediler tesadüfmüdür bilmem ben bunları sorarken başka bir araç geldi aynası düşmüş 2000 tl aynanın fiyatı bende o yüzden taktırmadım cünkü kışın aynaların katlanması sıkıntı
sanırım modül içerisinde istediğinizi iptal etme seçeneği mevcut. Kışın ayna kapatma modülünü iptal ettirerek bu dediğiniz sorun çözülmüş olur bence ben kış için buz tutup ayna kapandığında motorunda sorun olur mu sorusunu sorduğumda sıkıntı olmaz dendi bana servis personeli tarafından. Afyon da kış sert geçiyor ben ayna kapatma kısmını iptal ettirmeyi düşünüyorum kışın çetin geçtiği zamanlarda.yani hocam ben aşağıdaki servis personeline sordum aynen senin gibi garantiyi bozmaz dediler. dedim kısın nolcak iptal edilmiyor bildiğim kadarıyla buz tutunca o motor dişlileri yiyecek bu garanti kapsamında değerlendirilcekmi? dedilerki yok o kullanıcı hatası olarak değerlendirilir öyle deyince vazgeçtim