Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba.
Linkteki ürünü aldım ilgilen olursa diye buraya da yazmak istedim.
https://urun.gittigidiyor.com/otomo...-ayna-ve-sunroof-kapama-modulu-2016-352292976
Fiyatı kargo dahil 159₺
Montajı da çok basit. Sadece cam kontrollerinin olduğu paneli sökmeniz yeterli. Sökmek için de trim sökmek için kullanılan plastik aparatınız yoksa düz tornavidanın ucuna bir bez sarıp panelin altına sokup hafif esnetmeniz yeterli. Zira ben öyle söktüm.
Montaj ise paneli sökmekten daha kolay. Aracın cam açma düğmelerine giden 2 kabloyu çıkarıp modüle, modülden çıkan 2 kabloyu da cam açma düğmelerine takıyorsunuz. Kablo kesme ekleme yok. Her şey soketli.
Modülü de uygun bir yere sıkıştırmanız yeterli. Zaten kıpırdayıp ses yapma şansı yok. Ben sıkıştırdıktan sonra camı açıp kapattım hengi bir sıkışma sürtme olmadı.
Gelelim özelliklerine;
Aracın kapılarını uzaktan kumanda ile açınca aynalar anında açılıyor.
Aracın hızı 15km/s i geçince kapıları güvenlik amaçlı otomatik olarak kilitliyor.
Aracı stop ettiğinizde kapıları açıyor.
Araçla seyahat ederken acil durum freni yaptığınızda kapıları yine güvenlik amaçlı otomatik olarak açıyor.
Araçtan indiğinizde camları ve sunroofu açık bırakırsanız uzaktan kumandadan aracı kilitlediğinizde önce aynaları sonra da sunroofu ve camları aynı anda kapatıyor.
Bazı modüllerde sürücü kapısını açınca aynaları kapattığını, bu durumun da araçtan inerken arkadan geleni görmeme riski oluşturduğunu okumuştum. Bu modüle o sıkıntı yok. Aracı kilitleyince aynalar katlanıyor.
Ayrıca içerdeki ayna katlama düğmesi de çalışmaya devam ediyor. Mesela düğmeden aynaları kapalı konumda bıraktığınızda kumandadan kapıları açınca aynaları açmıyor.
Özelliklerden kullanmak istemediklerinizi modülün üzerinde bulunan 6 adet switch le devre dışı bırakabiliyorsunuz.
Umarım ilgilenen arkadaşlara faydalı olabilmişimdir.
Keyifli forumlar...
Lenovo K53a48 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aynalar uzaktan kumandaya bağlı. Kapıları açınca açılıyor. Kilitleyince kapanıyorGüzel açıklamışsınız. Yalnız verdiğiniz linkteki ürün açıklamasında aynaların açıp kapanması kontağı açıp kapamayla oluyormuş gibi demişler. Bu durum kafamı karıştırdı. Böyle birşey çok saçma olur.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanınsipariş verdim
[MENTION=4238]cakinci[/MENTION] Bugün elime geçti. Büyük bir hevesle elektrikçime gittim. Benim arabada çalışmadı. Modülden çıkan kırmızı ve yeşil kablo var. Kırmızı 12v'a bağlanıyor. Yeşil de kilite bağlanması gerek ama bir türlü randıman alamadık. Aynayı kapatsa açmıyor..vb. Geri gönderiyorum, sadece ayna modülü olandan gönderecekler.![]()
[MENTION=4238]cakinci[/MENTION] Bugün elime geçti. Büyük bir hevesle elektrikçime gittim. Benim arabada çalışmadı. Modülden çıkan kırmızı ve yeşil kablo var. Kırmızı 12v'a bağlanıyor. Yeşil de kilite bağlanması gerek ama bir türlü randıman alamadık. Aynayı kapatsa açmıyor..vb. Geri gönderiyorum, sadece ayna modülü olandan gönderecekler.![]()