chnkrs87
0
- Aracınız
- Civic FC5 2019
faydalı bir paylaşım olmuş tebrikler.
Ekli dosyayı görüntüle 3171
Aşağıdaki fotoğrafta tornavidanın ucu ile gösterdiğim kısmındaki mandala basarak soketi çakmaktan çıkarın. Daha sonra sokete gelen beyaz kabloyu ( artı uç) aliexpresten aldığımız konnektöre takın konnektörün diğer ucuna da aynamınızın kırmızı kablosunu takın. Konnektörü pensenin arasına alıp sıkınca kabloları birbirine eklemiş olacaksınız.
Konnektörün kapağınıda kapadınız mı işlem tamamdır. Hayırlı olsun yeni aynamızın montajı tamamlandı.
Ekli dosyayı görüntüle 3172
Merhaba aynayi az once teslim aldim,teyit etmek icin soruyorum cakmakligi sökunce beyaz kabloya konnektor araciligiyla baglayalim demissiniz fotografta kirmizi goruyorum yaniliyor muyum...
[MENTION=3316]senkron[/MENTION]
Bu faydalı paylaşım için çok teşekkür ediyorum. Aynayı serviste sormuştum geçen yıl 700 tl demişlerdi şimdi ise 52 dolara hallettim ve bir kaç gün önce elime ulaştı. Cumartesi samsun çimartta rica edeceğim servisten takmalarını artık takmazlarsa kendim senin burdaki rehberini izleyerek kendim yapmaya çalışacağım. Emeğine sağlık diyor kazasız belasız sürüşler diliyorum..
Teşekkür ederim. Servis cevabını [MENTION=392]yau[/MENTION] arkadaşıma vermişimyanlışlıkla.