Ben olsam o bayiyi derhal terkederdim...Ben dün Elegance Eco için kapora bıraktım. Zorunlu aksesuarlar ile birlikte 286 bin liradan aşağıya inmiyorlar. Üstelik 30 bin liralık kısmı da elden istiyorlar, faturasız olacak bu kısmı. Israrıma rağmen bir şey değişmedi. 10 bin lira civarında aksesuar faturası kesip geri kalan kısmına (246 bin civarı) araç faturası keseceklermiş.
Araca yaklaşık 20 bin lira düşük fatura kesilmesinin bir sıkıntısı olmaz diye düşündüm ancak sizin de fikirlerinizi almak isterim.
Maliyeye şikayet edin.Ben dün Elegance Eco için kapora bıraktım. Zorunlu aksesuarlar ile birlikte 286 bin liradan aşağıya inmiyorlar. Üstelik 30 bin liralık kısmı da elden istiyorlar, faturasız olacak bu kısmı. Israrıma rağmen bir şey değişmedi. 10 bin lira civarında aksesuar faturası kesip geri kalan kısmına (246 bin civarı) araç faturası keseceklermiş.
Araca yaklaşık 20 bin lira düşük fatura kesilmesinin bir sıkıntısı olmaz diye düşündüm ancak sizin de fikirlerinizi almak isterim.
Ben size olacak şeyi söyleyim daha önce de tecrübeyle sabit;
Aracı X kişisine satarlar ki genelde bayiden birisi olur,araca plaka çıkarıp 20-30 km de yol yaptırıp 2. Ele koyarlar. Siz gidersiniz araç yok ama 2. Elde 20km de aracımız var derler. O aracı da eski fiyattan sunarlar. Devletin yaptığı vergi indirimi bayilere extra kâr fırsatı oluyor.Bundan yararlanabilen olursa helal olsun.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.