Mynameismethos yazardık 1 demi 2 demiydiBen hala oynuyorum büyük bir zevkle
Mynameismethos yazardık 1 demi 2 demiydiBen hala oynuyorum büyük bir zevkle
Oooo supermiş yaparsan paylaş severim bi ara o oyun için eve komple atarıyı almayı dusunuuordumda buyuk olur diye sonra vazgeçtim sen yap projeyi burada paylaş hocam bakalım bende yaparım tecmo world 98 süper oyundur yaparsann kesinlikle bu oyunu da indirmeni öneririmAliexpress ten arcade joystick seti aldım 2 takım.Mini arcade makina yapıcam nasipse.Marangoza gidip ölçüleri verme şansım olmadı daha.
Psclassic aldım sırf bunun için içine emulatör kurdum.Eski atari salonu oyunlarını attım.
Artık virüs ten sonraya kaldı ölmez de sağ kalırsak inşallah.
Eskilerden aynı kuşaktan olanları bilmek sevindirdi beni.
Ben de bilgisayara arcade oyun emulatör ve romlarini indirmiştim çok seviyorum. Mustapha (cadillac dinasours ) Vs.Aliexpress ten arcade joystick seti aldım 2 takım.Mini arcade makina yapıcam nasipse.Marangoza gidip ölçüleri verme şansım olmadı daha.
Psclassic aldım sırf bunun için içine emulatör kurdum.Eski atari salonu oyunlarını attım.
Artık virüs ten sonraya kaldı ölmez de sağ kalırsak inşallah.
Eskilerden aynı kuşaktan olanları bilmek sevindirdi beni.
aynen Mustafa vardı ne günlerdi beaaa aterilerde sürünürdük sabah tan akşama kadarBen de bilgisayara arcade oyun emulatör ve romlarini indirmiştim çok seviyorum. Mustapha (cadillac dinasours ) Vs.
Hocam evdekilerden tepki görünce deneme planımi şimdilik askıya aldim maalesefHocam eklemeyi unutma
Hocam evdekilerden tepki görünce deneme planımi şimdilik askıya aldim maalesef
Hocam evdekilerden tepki görünce deneme planımi şimdilik askıya aldim maalesef
Witcher 3 oldukça iyi aldım, indirdim çok az oynadım.@m2hamid İşte tam benlik bir konu hocam evde olduğumuz şu stresli dönemde oyun oynamak herşeyi unutturuyor açıkçası .
Genellikle arkadaşlarla birlikte CS:GO oynuyoruz. Tavsiyelere gelecek olursak;
RPG, Action, Adventure, FPS, Platform oyun sevenlere;
Black the Fall, Inside ve Little Nightmare, Trine serisi
- Dying Light yenisi çıkacağı için şuan steamde 20 TL tek başınıza yada arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz ilerlemeli gerilim ve güçlü hikayesiyle çok keyifli bir oyun.
-Witcher serisi
-Red Dead Redemption 2
Strateji oyunları sevenlere;
Northgard
Foundation
Civilization VI
Cities: Skylines
Battleroyale tavsiye;
PUBG
APEX legends
+ Şu aralar gamepad araştırıyorum. Tavsiye edeceğiniz gamepad var mıdır?
Monster Pusat Pro 'ya sıcak bakıyorum..
Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad | Monster Notebook
Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad ile oyun dünyasına farklı bir açıdan bakın! Kablosuz Gamepad'in ergonomik tasarımıyla ipleri elinize alın!www.monsternotebook.com.tr