@Burcu_Bulak Hoparlör kısmına bence ekstra bir şey yapmanıza gerek yok, yıllardır civic kullanıyorum dediğiniz kısım ile ilgili bir sorun yaşamadım. Resimde işaretlediğim yerler kablo değil arka koltuk kilit açma telleri, zarar görebilecek malzemeler değiller, sadece orta stop lambasının kablosu var orada da sürekli elektrik olmadığı için sorun olmaz.
İzmir'de yaşıyorum kışlık lastik tecrübem hiç yok ancak forumda genelde arkadaşlar Nokian'ı öneriyor..
Ses yalıtımı yaptırmanız sesi mutlaka azaltır, forum içerisinde yapılan çeşitli yalıtım uygulamaları var bunlardan bazılarını ekliyorum inceleyebilirsiniz.
Civic FC5 - FC5 Ses Yalıtımı - Bitüself + Kauçuk yanmaz köpük
Merhaba arkadaslar izolasyon konusunda arkadaslar baya bi farketti dedikleri icin bagaj kapi icleri ve arka koltuk altina urunleri uyguladik. Malzemeleri samsun teknik yapi insaattan aldim 100km yol yapip bituselfi 15x10 metre olani 70 tl kaucuk kopugunun metrekaresini 20 tl ye aldim. Adamlara...www.civictr.com
Civic FB7 - Civic FB7 - 4 Kapı + Bagaj + Alt Takım Pütür = Hand Made İzolation :)
@m2hamid Dediğiniz malzemeyi bende ilk defa görüyorum, demek ki zaman geçtikçe malzemeyi azaltıyorlar FB7 de azda olsa var FC5 te hiç yok :)www.civictr.com
Ekli dosyayı görüntüle 255346
Hakkaten bu nedir arkadaş, bu ölücülük. Nedir şurayı adam gibi birşeyle kapatsanız. Bagajı doldururken dikkat etmek gerekecek.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.